Profilbildet til førdeparetProfilbildet til lekenergodProfilbildet til MaykieProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KarinagayProfilbildet til ElviraProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til RonnProfilbildet til DionysusProfilbildet til Lica89Profilbildet til troendern93Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til fridafridaProfilbildet til two-playful
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til maler.nProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Roger84Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til Anne72Profilbildet til pia1975Profilbildet til Klara31Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til bergen89Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til DOMINANTProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til just myself

GogT1971

@gogt1971
aktiv 3 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt GogT1971:Disse profilene har GogT1971 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje