Profilbildet til AndiiProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til Handyman31Profilbildet til LululuuProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til temptationProfilbildet til par3427Profilbildet til HexaProfilbildet til chipProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Lenemor
Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til AsveigProfilbildet til SiljeProfilbildet til MizzyProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Crazy92Profilbildet til AlexanderProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til Julie00Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til bergen89Profilbildet til TommybProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til sola

GogT1971

@gogt1971
aktiv 2 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt GogT1971:Disse profilene har GogT1971 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje