Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til RockDudeProfilbildet til NåProfilbildet til komigje69Profilbildet til bakerProfilbildet til Difference___Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til frekkis71Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Silje
Profilbildet til YouwishProfilbildet til SamehadaProfilbildet til DragongirlProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Angel84Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Stine1986Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til julieProfilbildet til Isabella10Profilbildet til SadominatorProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Johnsen966

GogT1971

@gogt1971
aktiv 2 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt GogT1971:Disse profilene har GogT1971 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje