Profilbildet til TabbeProfilbildet til freaky2Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til AsveigProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til SuzProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til ElviraProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til shado33Profilbildet til Anne72Profilbildet til Reisende40Profilbildet til Hilde79
Profilbildet til krsflortProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til Matiine123Profilbildet til SwededarterProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til TonyMontanaProfilbildet til lauraloveProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til XenaProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til MartinosloProfilbildet til Chrisoslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje