Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Hemne72Profilbildet til badboy1986Profilbildet til MissProfilbildet til gameroslProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til beitoProfilbildet til Floppa1Profilbildet til NataProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til trond`enProfilbildet til GoldenProfilbildet til LenemorProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BiJ25iPar
Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Torill1979Profilbildet til ElinesProfilbildet til line tvProfilbildet til ManimalProfilbildet til DorransProfilbildet til BotanicalProfilbildet til hank95Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Kas=)Profilbildet til latexthingProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til HebroProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til agderProfilbildet til **vampeliten

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje