Profilbildet til slaviProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til NinnaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til LadyStarProfilbildet til Kalle2Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til ZaxProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til LåtteProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Solros72
Profilbildet til Crazy92Profilbildet til DrYvilProfilbildet til TearyProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til PhenrikProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til StorMørkKukProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til LululuuProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til norseman9Profilbildet til OlavsenProfilbildet til Ajscream

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje