Profilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til AlexsProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til AlekProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til LatexfunProfilbildet til trisvikProfilbildet til SussProfilbildet til knutbrgProfilbildet til akane21Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SadominatorProfilbildet til ole322
Profilbildet til Fin g30Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til ZizouProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Floppa1Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til Helene89Profilbildet til AndyrjProfilbildet til ScorpionProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til babyblueeyes

Golden

@goldenheart
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Golden:Disse profilene har Golden besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje