Profilbildet til Ruthless84Profilbildet til westpar76Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til TheReaderProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til InsomniaProfilbildet til JimBodenProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til KospieProfilbildet til beitoProfilbildet til VildeeeProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MaykieProfilbildet til Supermann
Profilbildet til Leto78Profilbildet til StaaleProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til Telemann88Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Trh1980Profilbildet til MM77Profilbildet til WhiteTigerProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til BittenProfilbildet til BjoernProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til AlexsProfilbildet til leandroProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til Javhax

Golden

@goldenheart
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Golden:Disse profilene har Golden besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje