Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til superteddProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til colargolProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til BrumProfilbildet til apeeassProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til frekkis71Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Fresia4Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Platinum
Profilbildet til RogermadsProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Linda_25Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til NordlandProfilbildet til BittenProfilbildet til testomanProfilbildet til stor pungProfilbildet til kjelli77Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Phenrik

Golden

@goldenheart
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Golden:Disse profilene har Golden besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje