Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til TheReaderProfilbildet til beitoProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til miss76Profilbildet til JiJiProfilbildet til ElviraProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til MortenBProfilbildet til Passivg19Profilbildet til spruksProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Rixn
Profilbildet til Par på camProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til LærerenProfilbildet til **WanjaProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til zethProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til NjordProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til kennedy85Profilbildet til par_30Profilbildet til Lica89Profilbildet til Chivas

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 7 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje