Profilbildet til Par BuskerudProfilbildet til BottomProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til ExosProfilbildet til TommybProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til ScorpionProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Sporty type - Passion for ski - Ønsker kontakt med likesinnet jenteProfilbildet til SylvesterProfilbildet til bunnyProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til VigdisProfilbildet til Tigergutten82
Profilbildet til oslobiffenProfilbildet til Fin g30Profilbildet til IronheartProfilbildet til bwillyProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til AlexsProfilbildet til VictorProfilbildet til @nn@Profilbildet til AlesioProfilbildet til qwerty19Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til urokraakeProfilbildet til G94skedsmo

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje