Profilbildet til LadysmanProfilbildet til ElinesProfilbildet til ninatvProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til harepusenProfilbildet til LeticiaProfilbildet til coolchic101Profilbildet til GhroltProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Grom87Profilbildet til temptationProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til JustinProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til mindwtoProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til harepusenProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til MidasProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til ErogenProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til MortenBProfilbildet til DjeimiProfilbildet til maler.nProfilbildet til AndyrjProfilbildet til Passivg19Profilbildet til skurk3

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje