Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Hemne72Profilbildet til PlutoProfilbildet til Man30303Profilbildet til LarsnProfilbildet til LonelyWomanProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til MandrakeProfilbildet til VictorProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til dogbayProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til Bergen-nordProfilbildet til DorransProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Supermann
Profilbildet til dogbayProfilbildet til pytagorasProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til sanjaProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til ElviraProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til LookmeProfilbildet til Osl38Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til trond`enProfilbildet til GhroltProfilbildet til apeeassProfilbildet til ArielProfilbildet til fotfetisj

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje