Profilbildet til CalaDorProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SadominatorProfilbildet til SussProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til AnetteleProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til SvantepriProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til bunnyProfilbildet til AnalFist39_Oslo_Passiv
Profilbildet til agderProfilbildet til SherylProfilbildet til Joey77Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til JærguttenProfilbildet til AzathothProfilbildet til hotnoProfilbildet til Haakon92Profilbildet til JaNuSProfilbildet til pytagorasProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Babygirl85Profilbildet til eddi1000Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Meeow

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje