Profilbildet til lekenbie36Profilbildet til Modesty56Profilbildet til naitsProfilbildet til EscobarProfilbildet til BecksProfilbildet til LatexfunProfilbildet til orphansProfilbildet til just myselfProfilbildet til SylvesterProfilbildet til GiggSProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til JupiterProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Lissa
Profilbildet til jannis25Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til JærguttenProfilbildet til MariusProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til shinY_Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til 59modellProfilbildet til El DiabloProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til badbombadillyProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til RockDudeProfilbildet til Bullseye

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje