Profilbildet til westpar76Profilbildet til jente2011Profilbildet til NowheremanProfilbildet til MariusProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til AngelManProfilbildet til SpindelProfilbildet til silverProfilbildet til MarwinProfilbildet til Donatello21Profilbildet til 2KosProfilbildet til KristiansenProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til RockhardOslo
Profilbildet til JosepProfilbildet til shado33Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til RememBr83Profilbildet til InsomniaProfilbildet til GoldenProfilbildet til dp72Profilbildet til puppemarianneProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til RJProfilbildet til MaykieProfilbildet til LadyStarProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til iNøff_said

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje