Profilbildet til JimBodenProfilbildet til Androx0Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til Geirern92Profilbildet til Caleron86Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til PlatinumProfilbildet til halloisProfilbildet til UerfarenProfilbildet til NjordProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til SpindelProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til TheMiss
Profilbildet til MizzyProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til Mossing34Profilbildet til sweden boyProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Dotto81Profilbildet til **WanjaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til Passiv84 osloProfilbildet til i love boysProfilbildet til troendern93Profilbildet til LærerenProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Niko9Profilbildet til Romeo

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje