Profilbildet til StaaleProfilbildet til Erik1337Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Reina21Profilbildet til sjømannProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til frekkis71Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Angel4uProfilbildet til OralProfilbildet til alfiboy51
Profilbildet til TheRose49Profilbildet til Latex44Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til bergen89Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Handyman40Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til chefdepommeProfilbildet til hawe35Profilbildet til Karlsen20m

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje