Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til Mass SageProfilbildet til jenandProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til Tony21Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til SupermannProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til yana
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til jente2011Profilbildet til j18elverumProfilbildet til PleasurekraftProfilbildet til buskerudProfilbildet til FreshnessProfilbildet til Natasha93Profilbildet til ballderProfilbildet til northkickProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til bait69Profilbildet til martin,østfoldProfilbildet til urokraakeProfilbildet til HardRock

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje