Profilbildet til petzlProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NallexyProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Linda_25Profilbildet til MusashiProfilbildet til TigerProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til skurk3Profilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til MissMProfilbildet til Osl38Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Andersen89Profilbildet til Mizzy
Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til MarwinProfilbildet til Merethe21Profilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Mimmi51Profilbildet til LarsnProfilbildet til krsflortProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til ani5Profilbildet til Trappani89Profilbildet til Hulder1Profilbildet til smoker;)Profilbildet til SvetikProfilbildet til Joey77

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje