Profilbildet til bakerProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til lalaparProfilbildet til wille455Profilbildet til nafaProfilbildet til Sublime81Profilbildet til mindwtoProfilbildet til Cato1977Profilbildet til ElyProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til MartinosloProfilbildet til KjellarProfilbildet til MidasProfilbildet til NettstedetProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Trappani89Profilbildet til fotfetisjProfilbildet til PussiProfilbildet til stor pungProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til KaisaProfilbildet til losamantesProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Emiljepusiiii14Profilbildet til blaithinProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SherylProfilbildet til Swededarter

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje