Profilbildet til Terje44OsloProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til soulofkitchenProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til -bg-xxx-Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Angel4uProfilbildet til davidandreProfilbildet til ErogenProfilbildet til ChivasProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til StianProfilbildet til badboy1986Profilbildet til Butt Farmer
Profilbildet til lunatrabemProfilbildet til vårkåtProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til Jan46Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til CrossOdaProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til søker sexProfilbildet til niceboy1986

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje