Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Huldra89Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til zailoProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til KristiansenProfilbildet til hotfishProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Matiine123Profilbildet til Angel84Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til ManimalProfilbildet til burndoc
Profilbildet til bergen89Profilbildet til Flekka18Profilbildet til AvalonProfilbildet til **WanjaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til hawe35Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til veilchenProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Kalle2Profilbildet til swedmanProfilbildet til Homme

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje