Profilbildet til LookmeProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til sjømannProfilbildet til charlotee23Profilbildet til L_KProfilbildet til SjtProfilbildet til CleoProfilbildet til HazeProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Nic94Profilbildet til Gutt20sørProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Ariel
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til MelekProfilbildet til SørlandsparProfilbildet til ZeroProfilbildet til JontassProfilbildet til BullseyeProfilbildet til jannis25Profilbildet til DorcasProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til MusashiProfilbildet til moss73Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til miss76Profilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Reisende40Profilbildet til northkick

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje