Profilbildet til ninatvProfilbildet til jannis25Profilbildet til JupiterProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til pompelProfilbildet til Nikki-love23Profilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til .tvliseProfilbildet til englevingerProfilbildet til par3427Profilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Toralf_89Profilbildet til Isabella10Profilbildet til Oslo60+
Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til ZizouProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sexfest3637Profilbildet til freezinProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til RantazticProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Mia, 21 Oslo

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje