Profilbildet til jens41Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til testomanProfilbildet til j18elverumProfilbildet til DonGrisProfilbildet til buskerudProfilbildet til stuve92Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til hotfishProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til .tvliseProfilbildet til elghode
Profilbildet til FreshnessProfilbildet til ShineProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til xdresserProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Fin g30Profilbildet til harepusenProfilbildet til Per SProfilbildet til ArousalProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til veilchenProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Dreamboy78

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje