Profilbildet til Handyman40Profilbildet til CalaDorProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til line tvProfilbildet til ToyenProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til nattroseProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til NinnaProfilbildet til Floppa1
Profilbildet til SjtProfilbildet til Just4youProfilbildet til englevingerProfilbildet til Reina21Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til poffenProfilbildet til BjoernProfilbildet til pvcloveProfilbildet til silverProfilbildet til MM77Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til TheReaderProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Vigdis

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje