Profilbildet til Sublime81Profilbildet til norseman9Profilbildet til Anne72Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Siba44Profilbildet til TordenspydProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til burndocProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Hulder1Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til ToremannProfilbildet til akane21Profilbildet til vickycd
Profilbildet til Hot&hornyProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til VigdisProfilbildet til LatexfunProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til ToyenProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til BjoernProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til sweden boyProfilbildet til 59modellProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ElviraProfilbildet til Katherine

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje