Profilbildet til LeticiaProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til Crazy92Profilbildet til MachiavelliProfilbildet til MannValdresProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til MissProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til AndroidProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til spaceorchestra
Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til orphansProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til sluggernProfilbildet til shinY_Profilbildet til SoffiProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til pvcloveProfilbildet til simonaProfilbildet til OsloG21Profilbildet til kenneth

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje