Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til line tvProfilbildet til ani5Profilbildet til BistvgProfilbildet til poopITboyProfilbildet til TravelingguyProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til xtrProfilbildet til xantippeProfilbildet til runAProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til BotanicalProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til sexfest3637
Profilbildet til Modesty56Profilbildet til SvetikProfilbildet til Erik1337Profilbildet til vekten75Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til XenaProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til sisunorProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til JiJiProfilbildet til dia***Profilbildet til læremestervestfold

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje