Profilbildet til northkickProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til i love boysProfilbildet til SammiProfilbildet til ZaxProfilbildet til På_søkProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til AnetteleProfilbildet til oslokosProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til MortenBProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til VigdisProfilbildet til -bg-xxx-
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til two-playfulProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Kalle2Profilbildet til smoker;)Profilbildet til AlesioProfilbildet til stuve92Profilbildet til dewill77Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til NordlandProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til DonGrisProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sisunorProfilbildet til martin,østfold

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje