Profilbildet til VictorProfilbildet til Man30303Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til HaugalendingProfilbildet til Reisende40Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til sweettortureProfilbildet til JosepProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til Donatello21Profilbildet til babybooProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til dewill77Profilbildet til NathalieJanne
Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Hanne PanneProfilbildet til ZaxProfilbildet til Sonny55Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til CdrypaProfilbildet til Oslo 44Profilbildet til AzathothProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til uzi69Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til stian93Profilbildet til foresterProfilbildet til buskerud

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje