Profilbildet til PleasurekraftProfilbildet til LeticiaProfilbildet til PSYllonProfilbildet til RonnProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Merethe21Profilbildet til søker sexProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til babybooProfilbildet til vanosm52
Profilbildet til ElleseusProfilbildet til C.lop14Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til golfbearProfilbildet til AlesioProfilbildet til bamsefarProfilbildet til OsloG21Profilbildet til RomeoProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til DorcasProfilbildet til Natasha93Profilbildet til HommeProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ConvertibleCandyProfilbildet til colargolProfilbildet til Butt Farmer

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje