Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til RomeoProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til swedmanProfilbildet til bergenm30Profilbildet til love one anotherProfilbildet til DonGrisProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til RixnProfilbildet til 33Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til bunnyProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ChivasProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til sola
Profilbildet til orphansProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til bwillyProfilbildet til colargolProfilbildet til Caleron86Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til komigje69Profilbildet til coolchic101Profilbildet til AlexsProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til GogT1971Profilbildet til sweettortureProfilbildet til OralProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til DetteErMeg

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje