Profilbildet til LarsnProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til ShineProfilbildet til TorolavProfilbildet til Tony21Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til .LisetvProfilbildet til angelica96Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til losamantesProfilbildet til petrus1956Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til Lill17Profilbildet til dogbayProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til Pia Shemale
Profilbildet til InnlandetProfilbildet til jente2011Profilbildet til Nikki-love23Profilbildet til vickycdProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til silverProfilbildet til MissProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til SpindelProfilbildet til miss76Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til westpar76Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til FinelineProfilbildet til Pia Shemale

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje