Profilbildet til IntrMannProfilbildet til Alexander44Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til love one anotherProfilbildet til ErogenProfilbildet til FinelineProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Donatello21Profilbildet til engenanjaProfilbildet til binittedal31Profilbildet til NåProfilbildet til Slappen72Profilbildet til NeonProfilbildet til sola50
Profilbildet til MizzyProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Kate WProfilbildet til bergen89Profilbildet til Lica89Profilbildet til CalaDorProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til godsg1Profilbildet til Hanne PanneProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Mimmi51Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til kastrdProfilbildet til poffenProfilbildet til Victor

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje