Profilbildet til temptationProfilbildet til joniProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til BiparProfilbildet til ToremannProfilbildet til NordJente90Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til ZaxProfilbildet til CandyCrushProfilbildet til HardRockProfilbildet til mrtore
Profilbildet til XenaProfilbildet til beitoProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til andy1988Profilbildet til JontassProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til ArousalProfilbildet til golfbearProfilbildet til Geirern92Profilbildet til simonaProfilbildet til PlatinumProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Slappen72Profilbildet til NåProfilbildet til babyblueeyes

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje