Profilbildet til Torill1979Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til NjordProfilbildet til Just4youProfilbildet til TordenspydProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til Hemne72Profilbildet til sweden boyProfilbildet til **WanjaProfilbildet til bamsefarProfilbildet til nada000Profilbildet til Caleron86Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Solros72
Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til NowheremanProfilbildet til Hemne72Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til JiJiProfilbildet til KvinnenProfilbildet til TengilProfilbildet til MissMProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Kate WProfilbildet til DjeimiProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Sukkerspinn86

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje