Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til EspenProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til ArousalProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Sea_sailorProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til BiparProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til sola50Profilbildet til CharlieBoy
Profilbildet til Natasha93Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til EscobarProfilbildet til @nn@Profilbildet til Alexander44Profilbildet til MolliProfilbildet til KvinnenProfilbildet til MaykieProfilbildet til RockDudeProfilbildet til TommybProfilbildet til -MissV-Profilbildet til faithProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til JupiterProfilbildet til søtgutt36oslo

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje