Profilbildet til claireProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til mizzyProfilbildet til AyakachanProfilbildet til pia1975Profilbildet til AnetteleProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til fridafridaProfilbildet til AinaCdProfilbildet til slaviProfilbildet til NettstedetProfilbildet til Mille70Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til MrVold
Profilbildet til trisvikProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til pellepoleProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til LilliMyProfilbildet til MaykieProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til sluggernProfilbildet til DavinciProfilbildet til GiggSProfilbildet til dewill77Profilbildet til stianogvicky

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje