Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til KennethR88Profilbildet til ThomasassProfilbildet til mrroyalProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til CdrypaProfilbildet til Natasha93Profilbildet til KongenProfilbildet til spruksProfilbildet til YouwishProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til StavangerProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Julie00
Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til SkårnesProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til VigdisProfilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til eddi1000Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Satzumi213Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Erlend:)Profilbildet til maler.nProfilbildet til Merethe21Profilbildet til Slave g23

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje