Profilbildet til KimmernProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til jente2011Profilbildet til GeiriProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til RJProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til ShineProfilbildet til Siba44Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Mr.Sensitive
Profilbildet til Geirern92Profilbildet til KimmernProfilbildet til ÅsaneG20Profilbildet til Crazy92Profilbildet til nafaProfilbildet til Telemann88Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til C.lop14Profilbildet til Natasha93Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til ingoladProfilbildet til orro75Profilbildet til cat68

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje