Profilbildet til EspenProfilbildet til dia***{J51}Profilbildet til BotanicalProfilbildet til OdinProfilbildet til PSYllonProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til ArielProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til sexworker202Profilbildet til SupermannProfilbildet til mark04Profilbildet til silverProfilbildet til ZaxProfilbildet til MeeowProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Thomasass
Profilbildet til afrikarProfilbildet til knny88Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Erik1337Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til shaftyProfilbildet til pvcloveProfilbildet til superteddProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til StianProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til toro60Profilbildet til claireProfilbildet til Biparoppland

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje