Profilbildet til SylvesterProfilbildet til TorolavProfilbildet til Leto78Profilbildet til Grom87Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til bergenstranseProfilbildet til halloisProfilbildet til ChrisCProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til guttenProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til MizzyProfilbildet til Softfeet
Profilbildet til buskerudProfilbildet til oslokosProfilbildet til Caleron86Profilbildet til parivestProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til SkorpionenProfilbildet til NowheremanProfilbildet til TearyProfilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Slappen72Profilbildet til Ramp78Profilbildet til FrkThea

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 7 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje