Profilbildet til Kjekken88Profilbildet til naitsProfilbildet til NordJente90Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til godsg1Profilbildet til charlotee23Profilbildet til LilliMyProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til babybooProfilbildet til DonGrisProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til ExodiaProfilbildet til elghodeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til IngunnProfilbildet til staalmannen
Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til 2KosProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til siwthereseeProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til FinelineProfilbildet til RantazticProfilbildet til komigje69Profilbildet til colargolProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Anne72Profilbildet til urokraakeProfilbildet til lauraloveProfilbildet til FreshnessProfilbildet til _riccovero_

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje