Profilbildet til Stine1986Profilbildet til losamantesProfilbildet til oslokosProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til gameroslProfilbildet til MiaBProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til kaiasoProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til Anne72Profilbildet til two-playfulProfilbildet til lalaparProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til pierceddick
Profilbildet til AnetteleProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til MrVoldProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til ManimalProfilbildet til mrtoreProfilbildet til 59modellProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til RomeoProfilbildet til NjordProfilbildet til Skeva91Profilbildet til coolchic101Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til musclebottomoslo

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje