Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til Matiine123Profilbildet til stian93Profilbildet til LåtteProfilbildet til HazeProfilbildet til .tvliseProfilbildet til NyssaProfilbildet til SpindelProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til stuve92Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til RantazticProfilbildet til oslogutt995
Profilbildet til GiggSProfilbildet til KAAR!!SProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til OsloG21Profilbildet til bakerProfilbildet til krsflortProfilbildet til SupermannProfilbildet til LululuuProfilbildet til lunatrabemProfilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til dogbayProfilbildet til SissyShirleyProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til angelica96

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje