Profilbildet til vickycdProfilbildet til Hulder1Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til line tvProfilbildet til MrbigProfilbildet til stor pungProfilbildet til No StringsProfilbildet til Buffy93Profilbildet til JimBodenProfilbildet til RantazticProfilbildet til SpindelProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til lovebbwProfilbildet til latino123Profilbildet til Emiljepusiiii14
Profilbildet til MaykieProfilbildet til kennedy85Profilbildet til FreshnessProfilbildet til Dotto81Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til yanaProfilbildet til MiaBProfilbildet til InnlandetProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Merethe21Profilbildet til ElskersexenProfilbildet til BottomProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til Chivas

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje