Profilbildet til AsveigProfilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Slave g23Profilbildet til AskimMannProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til carogirlProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til Sonny55Profilbildet til SussProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Geirern92Profilbildet til Joachim*Profilbildet til OppeiNord
Profilbildet til SherylProfilbildet til SKubrickProfilbildet til RixnProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til TrinetussaProfilbildet til OdinProfilbildet til Par på camProfilbildet til orro75Profilbildet til OsloKnutProfilbildet til JM28Profilbildet til NordJente90Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til henrkjarProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til BecksProfilbildet til Muskeldigger

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje