Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til ChrisCProfilbildet til SakoProfilbildet til ani5Profilbildet til Leto78Profilbildet til IngegardProfilbildet til SofiaTheModellProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til jenandProfilbildet til Osl38Profilbildet til CalaDorProfilbildet til LokerProfilbildet til monique tvProfilbildet til jeanettek
Profilbildet til latexthingProfilbildet til bunnyProfilbildet til Lars80Profilbildet til HazeProfilbildet til hank95Profilbildet til RJProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til BistvgProfilbildet til lalaparProfilbildet til stian93Profilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til IntrMannProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Oslo27Profilbildet til ChristineTranse

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje