Profilbildet til Lolita <3Profilbildet til mindwtoProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Flekka18Profilbildet til GeiriProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til naitsProfilbildet til troendern93Profilbildet til i love boysProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til snirlenProfilbildet til Buffy93Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til UerfarenProfilbildet til SandnesMann1
Profilbildet til Nic94Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til KjellarProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Stine1986Profilbildet til LenemorProfilbildet til Reina21Profilbildet til orphansProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til ellenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til PsykiskTerrorMann33

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje