Profilbildet til Oslo27Profilbildet til 33Profilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til KvinnenProfilbildet til .LisetvProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ZizouProfilbildet til søker sexProfilbildet til akane21Profilbildet til iNøff_saidProfilbildet til yanaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til Zuurie2
Profilbildet til MortenBProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til testomanProfilbildet til Geirern92Profilbildet til guttenProfilbildet til DonGrisProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til JiJiProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til wille455Profilbildet til LOOKING FOR HUMBLE MANProfilbildet til nattroseProfilbildet til Grom87Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til poffen

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje