Profilbildet til simonaProfilbildet til MehtevasProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til *Punky*Profilbildet til UmbrEllaEllyProfilbildet til Passivg19Profilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til C.lop14Profilbildet til BergenoProfilbildet til HommeProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Thea92Profilbildet til latino123Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til 1randybugga
Profilbildet til L_KProfilbildet til Dirty&KinkyProfilbildet til KWGProfilbildet til TheRose49Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til NeonProfilbildet til MortenBProfilbildet til OralProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til hgsd1Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Jan46Profilbildet til CharlesProfilbildet til ValeriaProfilbildet til NymfoWetBi

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje