Profilbildet til BistvgProfilbildet til plusSProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til TheRose49Profilbildet til @nn@Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til AlesioProfilbildet til Mille70Profilbildet til Oslogutt45Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til AlekProfilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til NetzHaraldProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til Ole Kristian 1990
Profilbildet til ole322Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til Difference___Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til MatteStProfilbildet til carogirlProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til TigerProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til Mr.XProfilbildet til LatexmannProfilbildet til C.lop14Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til DionysusProfilbildet til Ariel

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje