Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Dark AngelProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til par_30Profilbildet til ballderProfilbildet til sjømannProfilbildet til TommybProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til 59modellProfilbildet til Siba44Profilbildet til Unggutten98Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til XL KukkProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til lauralove
Profilbildet til ManimalProfilbildet til shado33Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til kaiasoProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til AndroidProfilbildet til AyakachanProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til 33Profilbildet til Latex44Profilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til 2KosProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til RogermadsProfilbildet til DjeimiProfilbildet til sabriina

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 8 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 8 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje