Profilbildet til Tine cdProfilbildet til zethProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til **WanjaProfilbildet til RosjerProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til MissMProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til ThomasDesProfilbildet til angelica96Profilbildet til sluggernProfilbildet til AnneTV Hedmark
Profilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til eddi1000Profilbildet til sluggernProfilbildet til ArielProfilbildet til søker sexProfilbildet til SvantepriProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til SherylProfilbildet til TheRose49Profilbildet til kennedy85

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 4 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 4 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 4 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje