Profilbildet til ScorpionProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til NjordProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til BullseyeProfilbildet til Fresia4Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til maler.nProfilbildet til StaaleProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til Lissa
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Fredbo_StavangerProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til sabriinaProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bergenm30Profilbildet til JiJiProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til mizzyProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til julieProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Naturistmannen

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 7 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 7 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje