Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til lekenergodProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til kajabiProfilbildet til apeeassProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Osl38Profilbildet til MissProfilbildet til troendern93Profilbildet til xtrProfilbildet til Julie00Profilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til JavhaxProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til bwilly
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til TearyProfilbildet til LathamsProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til LadyStarProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til MedusaProfilbildet til jente2011Profilbildet til vårkåtProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til testomanProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til Insomnia

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 25 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 25 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje