Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til jeanettekProfilbildet til talkmanProfilbildet til SpindelProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til Joachim*Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Linda_25Profilbildet til nord88Profilbildet til par3427Profilbildet til KaatqkkProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til HelgelandsGubbe
Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til jannis25Profilbildet til MannPåHotellProfilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til Stuker\'nProfilbildet til Angel84Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til brollProfilbildet til chipProfilbildet til Mossing34Profilbildet til SoffiProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Kjellar

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 6 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 37 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 37 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje