Profilbildet til temptationProfilbildet til KjellsprellProfilbildet til Klara31Profilbildet til simonaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til CalaDorProfilbildet til poffenProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Grom87Profilbildet til ToremannProfilbildet til Caleron86Profilbildet til swedmanProfilbildet til Singel49Profilbildet til LatexfunProfilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til talkmanProfilbildet til mark04Profilbildet til OppeiNordProfilbildet til AfroManProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til jens41Profilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til Siba44Profilbildet til coolchic101Profilbildet til SnæxProfilbildet til agderProfilbildet til knny88Profilbildet til RememBr83

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 52 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 52 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje