Profilbildet til BrumProfilbildet til lalaparProfilbildet til LauVauProfilbildet til BecksProfilbildet til Trappani89Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Roger84Profilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Caleron86Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til PhenrikProfilbildet til sisunorProfilbildet til badboy1986Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til elghodeProfilbildet til Katherine
Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til TempenProfilbildet til Bimann43Profilbildet til love one anotherProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til miss76Profilbildet til Haakon92Profilbildet til LissaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til MedusaProfilbildet til LadysmanProfilbildet til geddimannProfilbildet til Stine1986Profilbildet til Drifter4u

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 8 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 15 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 15 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje