Profilbildet til DragongirlProfilbildet til par3427Profilbildet til trannyboyProfilbildet til ArconadaProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til GhroltProfilbildet til westpar76Profilbildet til ExosProfilbildet til MiaBellaProfilbildet til TheReaderProfilbildet til .tvliseProfilbildet til love one anotherProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til moss73Profilbildet til Preci1ous69
Profilbildet til AvalonProfilbildet til ArielProfilbildet til IrenProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Niko9Profilbildet til Leto78Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til AlekProfilbildet til uzi69Profilbildet til pvcloveProfilbildet til NjordProfilbildet til Telemann88Profilbildet til Tony21Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til vekten75

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 9 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 9 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje