Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til latex66Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til røyskattaProfilbildet til golfbearProfilbildet til MissMProfilbildet til LeneaProfilbildet til C.lop14Profilbildet til NannaProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til love one anotherProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til OpplandsPar
Profilbildet til SherylProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til KennethR88Profilbildet til frkhagen92Profilbildet til BotanicalProfilbildet til BadboyProfilbildet til OralProfilbildet til freaky2Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til badboy1986Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til KatherineProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til Angel84

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 2 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje