Profilbildet til stavangerjente-82Profilbildet til CulprateProfilbildet til jenandProfilbildet til Passivg19Profilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til EvensProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til VigdisProfilbildet til Handyman40Profilbildet til Sea_sailorProfilbildet til ChristineTranseProfilbildet til NowheremanProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til Umbrella
Profilbildet til TinkerbellProfilbildet til Lica89Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til freaky2Profilbildet til AyakachanProfilbildet til bakerProfilbildet til ToyenProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til KnutValentine

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 11 måneder, 4 uker siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:
Viser 1 - 2 av 2 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 timer, 47 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 timer, 47 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje