Profilbildet til DonGrisProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til LokerProfilbildet til toro60Profilbildet til PussiProfilbildet til komigje69Profilbildet til *Punky*Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til akane21Profilbildet til maritaProfilbildet til ErogenProfilbildet til Latex44Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til claire
Profilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til Reisende40Profilbildet til OsloG21Profilbildet til solaProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Klar 79Profilbildet til gameroslProfilbildet til Tara84Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til mr_sterhkProfilbildet til sweettortureProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til ElinesProfilbildet til AvalonProfilbildet til smoker;)

Goldfingermann1

@goldfingermann1
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Goldfingermann1:Disse profilene har Goldfingermann1 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Goldfingermann1

Ditt kjønn

Mann

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Elsker

Min sexstatus

Hetero

Hva jeg liker best

skal vi møtes?

Hva jeg hater mest

Jeg har vondt i hodet…

Fritekst

Mann 51, ønsker å treffe jente/dame/par for spennende treff med full diskresjon. Er åpen for det meste og ikke redd for å prøve ut fantasier ;). Er velutstyrt, liker å gi oljemassasje og elsker å slikke. Befinner meg til vanlig i drammensområdet

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje