Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til KinkymasterProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til GhroltProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til NoMoreMrNiceguyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til ninatvProfilbildet til lalaparProfilbildet til sluggernProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til _riccovero_Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til TrhMann1973Profilbildet til Stavanger
Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til Just4youProfilbildet til MelekProfilbildet til NightdiverProfilbildet til MannValdresProfilbildet til nafaProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til norseman9Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Tony21Profilbildet til Haugalending

Goldi!!

@goldi
aktiv 1 dag, 14 timer siden
Hei alle sammen, er vakt på Eros !! 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Goldi!!:Disse profilene har Goldi!! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje