Profilbildet til StrazoProfilbildet til DodraugenProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til HommeProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til regntøymannProfilbildet til LatexmannProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til apeeassProfilbildet til NinnaProfilbildet til OralProfilbildet til SnæxProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til GuttOslo95Profilbildet til Kimhan1992Profilbildet til MrLumar82
Profilbildet til WErkewrøeProfilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til bipassiv46Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til RosjerProfilbildet til troendern93Profilbildet til halloisProfilbildet til ShjalomProfilbildet til ElyProfilbildet til bunnyProfilbildet til Angel84Profilbildet til LeneaProfilbildet til norseman9Profilbildet til Latex50Profilbildet til Thea92Profilbildet til badbombadilly

Goldi!!

@goldi
aktiv 5 dager, 13 timer siden
Hei alle sammen, er vakt på Eros !! 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Goldi!!:Disse profilene har Goldi!! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje