Profilbildet til HenriettejentaProfilbildet til zethProfilbildet til vekten75Profilbildet til KingRabbitProfilbildet til JærguttenProfilbildet til SarlimeProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Lars80Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til harepusenProfilbildet til KnutValentineProfilbildet til SiljeProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til KarinagayProfilbildet til KittyCat29
Profilbildet til Niko9Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til Leto78Profilbildet til temptationProfilbildet til AlesioProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til vesle 43Profilbildet til MartinosloProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til DionysusProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til miss76Profilbildet til Anne72Profilbildet til lekentpar28

Goldi!!

@goldi
aktiv 5 timer, 14 minutter siden
Hei alle sammen, er vakt på Eros !! 🙂 Vis
Disse profilene har besøkt Goldi!!:Disse profilene har Goldi!! besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje