Profilbildet til KaisaProfilbildet til Linda_25Profilbildet til FrStadPassivProfilbildet til Joey77Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til Lill17Profilbildet til Floppa1Profilbildet til JupiterProfilbildet til SakoProfilbildet til Grom87Profilbildet til XenaProfilbildet til xantippeProfilbildet til pitt76Profilbildet til Bjorn92Profilbildet til Sjt
Profilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til englevingerProfilbildet til vanosm52Profilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NyssaProfilbildet til jente2011Profilbildet til hawe35Profilbildet til Vfold50MProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Ready4funProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Niko9
  • 5 år, 6 måneder siden

    Goldi!!

    Goldi!! og Admin har nå kontaktforbindelse 5 år, 6 måneder siden

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje