Profilbildet til BB-btm4topProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til someboyProfilbildet til buskerudProfilbildet til dewill77Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til qwerty19Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til AzathothProfilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til AmpriProfilbildet til Torill1979Profilbildet til KvinnenProfilbildet til geddimannProfilbildet til chip
Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til just myselfProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til silverProfilbildet til L_KProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til lovebbwProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til MummiMammaProfilbildet til gameroslProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til lekenergodProfilbildet til KimmernProfilbildet til Joachim*

golfbear

@golfbear
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt golfbear:Disse profilene har golfbear besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje