Profilbildet til stuve92Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Osl38Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til Modesty56Profilbildet til NordlandProfilbildet til Kate WProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til MartinosloProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til SnæxProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til KiwienProfilbildet til KWGProfilbildet til Sjt
Profilbildet til Par på camProfilbildet til BiparProfilbildet til RoyalfitProfilbildet til TengilProfilbildet til Thea92Profilbildet til KAAR!!SProfilbildet til andy1988Profilbildet til trisvikProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til FinelineProfilbildet til hawe35Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til ValeriaProfilbildet til TuttaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til bait69

golfbear

@golfbear
aktiv 3 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt golfbear:Disse profilene har golfbear besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje