Profilbildet til pitt76Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Handyman31Profilbildet til JærguttenProfilbildet til MedusaProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til IronheartProfilbildet til CdrypaProfilbildet til ManimalProfilbildet til swedmanProfilbildet til CharlesProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Daniella40 med mann
Profilbildet til ShyroxyaProfilbildet til MoaProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til Ready4funProfilbildet til Skeva91Profilbildet til bait69Profilbildet til Lez 40Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til HommeProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til carogirlProfilbildet til SupermannProfilbildet til KinkyBiJente

golfbear

@golfbear
aktiv 2 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt golfbear:Disse profilene har golfbear besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje