Profilbildet til maler.nProfilbildet til KiwienProfilbildet til troendern93Profilbildet til bunnyProfilbildet til leandroProfilbildet til Tony21Profilbildet til TearyProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til MariusProfilbildet til stian93Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til binittedal31Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til Handyman40Profilbildet til akane21
Profilbildet til TigerProfilbildet til Lill17Profilbildet til nada000Profilbildet til SupermannProfilbildet til Joey77Profilbildet til Erik1337Profilbildet til AlexsProfilbildet til HazeProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Roger84Profilbildet til Klar 79Profilbildet til PlatinumProfilbildet til Slappen72Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til Latex50Profilbildet til Olagutten

golfbear

@golfbear
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt golfbear:Disse profilene har golfbear besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje