Profilbildet til PussiProfilbildet til BistvgProfilbildet til AinaCdProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til troendern93Profilbildet til JærguttenProfilbildet til Anne72Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til sokersexogmorro
Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til jarlemannProfilbildet til julieProfilbildet til SkårnesProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ToremannProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til KjellarProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til LenemorProfilbildet til AinaCdProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til RantazticProfilbildet til Geiri

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje