Profilbildet til NowheremanProfilbildet til ChivasProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til nattroseProfilbildet til VildeeeProfilbildet til Angel84Profilbildet til afrikarProfilbildet til BergenoProfilbildet til SylvesterProfilbildet til MrVoldProfilbildet til jeanettekProfilbildet til BiJ25iParProfilbildet til sola50Profilbildet til godheksaProfilbildet til IngegardProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)
Profilbildet til ArconadaProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til superteddProfilbildet til slaviProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til SarlimeProfilbildet til fridafridaProfilbildet til mrroyalProfilbildet til HaugalendingProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til Cato1977Profilbildet til Skeva91Profilbildet til andy1988Profilbildet til RememBr83

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje