Profilbildet til mrtoreProfilbildet til sexypar85Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til BistvgProfilbildet til 33Profilbildet til badboy1986Profilbildet til par_30Profilbildet til leandroProfilbildet til Isabella10Profilbildet til Sublime81Profilbildet til Just4youProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til mark04Profilbildet til sweettorture
Profilbildet til KatherineProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til ElyProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til AinaCdProfilbildet til solaProfilbildet til !BK5dude34!Profilbildet til Life is a game

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje