Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til AndyrjProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til silverProfilbildet til petrus1956Profilbildet til StavangerM60Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til BergenBiSugerDegProfilbildet til TrinetussaProfilbildet til bad666boyProfilbildet til vanosm52Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til ak00nProfilbildet til mann oslProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til Dark Angel
Profilbildet til RockDudeProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til JustinProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til MrbigProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til Floppa1Profilbildet til PSYllonProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til LathamsProfilbildet til MissProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til Mossing34Profilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til Ramp78

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje