Profilbildet til ballderProfilbildet til Gutt 94Profilbildet til MortenBProfilbildet til fevikmannenProfilbildet til ElskersexenProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til IronheartProfilbildet til Lars80Profilbildet til m33sandnesProfilbildet til Ready4funProfilbildet til sverre89Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til swedmanProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Robin..tv
Profilbildet til EmmaEEProfilbildet til fridafridaProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Singel49Profilbildet til På_søkProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til Handyman31Profilbildet til pia1975Profilbildet til Tor&tina40Profilbildet til CharlesProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Transe_for_herskerProfilbildet til stuve92Profilbildet til Lez 40Profilbildet til Handyman40

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje