Profilbildet til SuzProfilbildet til Handyman31Profilbildet til par_30Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til BluwProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til NordlandProfilbildet til jens41Profilbildet til NåProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til runAProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til SylvesterProfilbildet til SingleEliseProfilbildet til andy1988
Profilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til Skeva91Profilbildet til MehtevasProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til sexypar85Profilbildet til sverre89Profilbildet til Leto78Profilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til lalaparProfilbildet til ShjalomProfilbildet til Grom87Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Erik1337

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje