Profilbildet til pvcloveProfilbildet til XenaProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til NjordProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til ShjalomProfilbildet til bwillyProfilbildet til harepusenProfilbildet til orro75Profilbildet til norseman9Profilbildet til .tvliseProfilbildet til TuttaProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til buskerudProfilbildet til JiJi
Profilbildet til ole322Profilbildet til bwillyProfilbildet til Haakon92Profilbildet til På_søkProfilbildet til SKubrickProfilbildet til SussProfilbildet til shinY_Profilbildet til freezinProfilbildet til DemonMaggoyProfilbildet til kjelli77Profilbildet til h_frodeProfilbildet til kinky667Profilbildet til MusashiProfilbildet til apeeassProfilbildet til OralProfilbildet til Ole Kristian 1990

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje