Profilbildet til 1randybuggaProfilbildet til treff hedmarkProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til Karlsen20mProfilbildet til mizzyProfilbildet til ballderProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BotanicalProfilbildet til DorransProfilbildet til PrettyBoyFloydProfilbildet til OsloG21Profilbildet til lekenergodProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Dark Angel
Profilbildet til Caleron86Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til Lica89Profilbildet til DonGrisProfilbildet til BadboyProfilbildet til ManimalProfilbildet til Erik1337Profilbildet til m52aProfilbildet til MrLumar82Profilbildet til SadominatorProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til MrbigProfilbildet til RantazticProfilbildet til OdinProfilbildet til MILFogDILF

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje