Profilbildet til babybooProfilbildet til vårkåtProfilbildet til akane21Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til trond`enProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til Kåtfyr34yesProfilbildet til burndocProfilbildet til stuve92Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Tomas89bergenProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ChivasProfilbildet til tronderpar91Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til poopITboy
Profilbildet til KongenProfilbildet til _riccovero_Profilbildet til MissBlackroseProfilbildet til JaNuSProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til yanaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til ErogenProfilbildet til Tine cdProfilbildet til sportfuckProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til RogermadsProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til NeonProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje