Profilbildet til rubbergimpProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til BadboyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til SammiProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til ChrisCProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til ErogenProfilbildet til xantippeProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til XenaProfilbildet til dp72Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til Buffy93
Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til elghodeProfilbildet til golfbearProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Buffy93Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til AinaCdProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til sølProfilbildet til MrVoldProfilbildet til RonnProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til JM28Profilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Ruien

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje