Profilbildet til halloisProfilbildet til InsomniaProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til YongProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til hawe35Profilbildet til JontassProfilbildet til agderProfilbildet til hank95Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til cat68Profilbildet til Snæx
Profilbildet til Kalle2Profilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til bbck osloProfilbildet til xtrProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til .LisetvProfilbildet til HardRockProfilbildet til Niko9Profilbildet til TheReaderProfilbildet til jens41Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til par_30Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til Tony21Profilbildet til fintpar

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje