Profilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til chipProfilbildet til stuve92Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Kalle2Profilbildet til petzlProfilbildet til TorolavProfilbildet til GeeFunkProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til ArconadaProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til TigerProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til KristiansenProfilbildet til Leto78
Profilbildet til søtgutt36osloProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til akane21Profilbildet til Tobben28Profilbildet til mann oslProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til colargolProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til Fin g30Profilbildet til DragongirlProfilbildet til stor pungProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til StavangerM60Profilbildet til synny

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje