Profilbildet til karlaaProfilbildet til krsflortProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til trond`enProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til BiparProfilbildet til TearyProfilbildet til blaithinProfilbildet til Latex44Profilbildet til kinkysjelProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til osllopar_27Profilbildet til Adrian23årProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til subtrollet71
Profilbildet til Sonny55Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til KatherineProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til XenaProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Skeva91Profilbildet til KvinnenProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til westpar76Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til Solros72Profilbildet til Something enters the room

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje