Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til mark04Profilbildet til IsDronninga47Profilbildet til KnutValentineProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til Tara84Profilbildet til julieProfilbildet til regntøymannProfilbildet til AndyrjProfilbildet til parivestProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til LatexfunProfilbildet til StianProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Par i Aust Agder
Profilbildet til krsandgutt88Profilbildet til SkårnesProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til OpplandsParProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Slappen72Profilbildet til sweettortureProfilbildet til MarwinProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Dotto81Profilbildet til Klara31Profilbildet til Søker spennignProfilbildet til shinY_Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Kaisa

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje