Profilbildet til vickycdProfilbildet til NtrøndereProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til xantippeProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til lekentpar28Profilbildet til TabbeProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til Klar 79Profilbildet til halloisProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til two-playfulProfilbildet til Lars80Profilbildet til bunny
Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til trannyboyProfilbildet til DrYvilProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til j18elverumProfilbildet til urokraakeProfilbildet til AnMy99Profilbildet til SussProfilbildet til kinkysub slutProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til ChristineTranseProfilbildet til AjscreamProfilbildet til RogermadsProfilbildet til talkmanProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Dragongirl

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje