Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til shivaProfilbildet til bait69Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til MissBlackroseProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til KWGProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til KjellsprellProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til geddimannProfilbildet til RantazticProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til KiwienProfilbildet til RememBr83Profilbildet til Mikkel82
Profilbildet til CandyCrushProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Ruthless84Profilbildet til OdinProfilbildet til ArousalProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Vfold50MProfilbildet til stuve92Profilbildet til PussiProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til Joachim*Profilbildet til IBeatMyDickAfterBadSexProfilbildet til solaProfilbildet til MizzyProfilbildet til GuttOslo95Profilbildet til ole322

Tromsøgoojenta 40 år

@gopia
aktiv 1 uke, 3 dager siden
Disse profilene har besøkt Tromsøgoojenta 40 år:Disse profilene har Tromsøgoojenta 40 år besøkt:

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Vil helst ikke si

Hva jeg liker best

alt

Hva jeg hater mest

ikke noe og sinnafyr

Fritekst

denne hær jenta e ikke singel å søke ikke nåkka æ

Moderator

Om deg

søt åg god

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tromsøgoojenta 40 år

Ditt kjønn

Kvinne

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje