Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til simonaProfilbildet til Slappen72Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til COBRAF2Profilbildet til SvantepriProfilbildet til @nn@Profilbildet til AngelManProfilbildet til bad666boyProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til Man30303Profilbildet til Mr.XProfilbildet til InsomniaProfilbildet til testomanProfilbildet til LangbeinProfilbildet til henrkjar
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til BecksProfilbildet til MissyMooProfilbildet til RixnProfilbildet til BabyWProfilbildet til AlexanderProfilbildet til m52aProfilbildet til xantippeProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til BjoernProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til bwillyProfilbildet til halloisProfilbildet til Angel4uProfilbildet til elinkoskos

Tromsøgoojenta 40 år

@gopia
aktiv 4 timer, 13 minutter siden
  Vis
Disse profilene har besøkt Tromsøgoojenta 40 år:Disse profilene har Tromsøgoojenta 40 år besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tromsøgoojenta 40 år

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Vil helst ikke si

Hva jeg liker best

alt

Hva jeg hater mest

ikke noe og sinnafyr

Fritekst

denne hær jenta e ikke singel å søke ikke nåkka æ

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje