Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til SiggyzagProfilbildet til golfbearProfilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til latino123Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til SkårnesProfilbildet til Donatello21Profilbildet til DavinciProfilbildet til shaftyProfilbildet til 2KosProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Trh1980Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til KiwienProfilbildet til Singel49
Profilbildet til dewill77Profilbildet til AfroManProfilbildet til LadyBBWProfilbildet til DavinciProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til BecksProfilbildet til MaykieProfilbildet til AjscreamProfilbildet til jan50Profilbildet til Bergensgutt89Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til wille455Profilbildet til KinkymasterProfilbildet til skurk3Profilbildet til HoneyMoneyProfilbildet til RememBr83

Tromsøgoojenta 40 år

@gopia
aktiv 10 timer, 31 minutter siden
Disse profilene har besøkt Tromsøgoojenta 40 år:Disse profilene har Tromsøgoojenta 40 år besøkt:

Moderator

Om deg

søt åg god

Obligatoriske opplysninger

Alias

Tromsøgoojenta 40 år

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Vil helst ikke si

Min sexstatus

Vil helst ikke si

Hva jeg liker best

alt

Hva jeg hater mest

ikke noe og sinnafyr

Fritekst

denne hær jenta e ikke singel å søke ikke nåkka æ

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje