Profilbildet til Geirern92Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til DrYvilProfilbildet til mr_sterhkProfilbildet til SadominatorProfilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til SylvesterProfilbildet til AinaCdProfilbildet til shaftyProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til TearyProfilbildet til hawe35Profilbildet til 33Profilbildet til temptationProfilbildet til Gutt20sør
Profilbildet til BBW28Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Lill17Profilbildet til Huldra89Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til miss76Profilbildet til KvastenProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til Caleron86Profilbildet til poffenProfilbildet til Torill1979Profilbildet til Osl38Profilbildet til Roger84Profilbildet til trollmor;)))

Griffin_77m

@griffin1977
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt Griffin_77m:Disse profilene har Griffin_77m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje