Profilbildet til ElviraProfilbildet til Daniella40 med mannProfilbildet til jente2011Profilbildet til OlavsenProfilbildet til MedPåAltProfilbildet til henrkjarProfilbildet til Anne72Profilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til stuve92Profilbildet til troendern93Profilbildet til KjellarProfilbildet til mrtoreProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til vigdis 48Profilbildet til sjømannProfilbildet til IrInA_Bi,real meetings
Profilbildet til love one anotherProfilbildet til ingoladProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til parivestProfilbildet til bamsefarProfilbildet til MarwinProfilbildet til burndocProfilbildet til petzlProfilbildet til ZizouProfilbildet til IngunnProfilbildet til cat68Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til AndyrjProfilbildet til BottomProfilbildet til CharlieBoyProfilbildet til KingRabbit

Griffin_77m

@griffin1977
aktiv 1 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Griffin_77m:Disse profilene har Griffin_77m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje