Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til solaProfilbildet til GoldenProfilbildet til Life is a gameProfilbildet til LeticiaProfilbildet til eddi1000Profilbildet til MartinosloProfilbildet til bwillyProfilbildet til pierceddickProfilbildet til GogT1971Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til C.lop14Profilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til XjanneProfilbildet til levanger_g31
Profilbildet til Flexiguy40Profilbildet til maritaProfilbildet til Hemne72Profilbildet til wille455Profilbildet til L_KProfilbildet til godheksaProfilbildet til Hilde79Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til freezinProfilbildet til OlavsenProfilbildet til OppeiNordProfilbildet til WhiteTigerProfilbildet til Stine1986Profilbildet til KWGProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til staken jacsen

Griffin_77m

@griffin1977
aktiv 5 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Griffin_77m:Disse profilene har Griffin_77m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje