Profilbildet til HazeProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til bakerProfilbildet til uzi69Profilbildet til hgsd1Profilbildet til LåtteProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til xantippeProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til Tanja609(CD/TV)Profilbildet til Isabella10Profilbildet til CalaDorProfilbildet til Androx0
Profilbildet til bergen89Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til røyskattaProfilbildet til !!sweetieProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til RonnProfilbildet til JimBodenProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Tara84Profilbildet til MusashiProfilbildet til GiggSProfilbildet til freezinProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til englevingerProfilbildet til Leticia

Griffin_77m

@griffin1977
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Griffin_77m:Disse profilene har Griffin_77m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje