Profilbildet til jonas93Profilbildet til IronheartProfilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til petzlProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til SussProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til L_KProfilbildet til jens41Profilbildet til Leto78Profilbildet til JupiterProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til uzi69Profilbildet til Bimann43
Profilbildet til Linda_25Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til InnlandetProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til TommybProfilbildet til ValeriaProfilbildet til vårkåtProfilbildet til SvantepriProfilbildet til nafaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til hasifa wahibProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til FreshnessProfilbildet til akane21

Griffin_77m

@griffin1977
aktiv 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Griffin_77m:Disse profilene har Griffin_77m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje