Profilbildet til Cato1977Profilbildet til XjanneProfilbildet til sjømannProfilbildet til ThomasassProfilbildet til Lica89Profilbildet til apeeassProfilbildet til MrVoldProfilbildet til ZizouProfilbildet til KosMusProfilbildet til DOMINANTProfilbildet til C.lop14Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til sexypar85Profilbildet til sportfuckProfilbildet til CdrypaProfilbildet til beito
Profilbildet til VoluptuousProfilbildet til HenriettejentaProfilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til moss73Profilbildet til TabbeProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til Ole Kristian 1990Profilbildet til AlekProfilbildet til ElyProfilbildet til ZeroProfilbildet til KarinagayProfilbildet til knutbrgProfilbildet til Tromsøgullet 37 år Nord sinProfilbildet til AskimMannProfilbildet til røyskattaProfilbildet til Masterbodø

Griffin_77m

@griffin1977
aktiv 3 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt Griffin_77m:Disse profilene har Griffin_77m besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje