Profilbildet til kajabiProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtesProfilbildet til vannmann1987Profilbildet til agderProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til maritaProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til par3427Profilbildet til sørlandssønnProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til BotanicalProfilbildet til binittedal31Profilbildet til MehtevasProfilbildet til zailoProfilbildet til Modesty56
Profilbildet til Sneaky29Profilbildet til Passivg19Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til Preci1ous69Profilbildet til Caleron86Profilbildet til Telemann88Profilbildet til Tine cdProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til CindyCDProfilbildet til Terje44OsloProfilbildet til FotballguttenProfilbildet til TingTongProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til sluttyboy4uProfilbildet til engenanja

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje