Profilbildet til BjornchProfilbildet til qwerty19Profilbildet til AngrybeanProfilbildet til jente2011Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til JM28Profilbildet til SamehadaProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til Passiv Ts .har sted. oslo suge/ pule treff.Profilbildet til skurk3Profilbildet til -MissV-Profilbildet til latexthingProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til Innlandet
Profilbildet til TabbeProfilbildet til julieProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til LilleKeeProfilbildet til BittenProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Crazy92Profilbildet til GoldenProfilbildet til miss76Profilbildet til NATURISTENProfilbildet til Stine1986Profilbildet til MelekProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til latex66

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 4 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje