Profilbildet til ZupaMannProfilbildet til AlesioProfilbildet til sisunorProfilbildet til Handyman40Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til AinaCdProfilbildet til **WanjaProfilbildet til NinnaProfilbildet til slaviProfilbildet til jarlemannProfilbildet til faithProfilbildet til LatexleahProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til staalmannenProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til par3427Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til Lars80Profilbildet til OlavsenProfilbildet til CalaDorProfilbildet til Modesty56Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til SoftfeetProfilbildet til DetteErMegProfilbildet til -MissV-Profilbildet til monique tvProfilbildet til pompelProfilbildet til RixnProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinne

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje