Profilbildet til AinaCdProfilbildet til Anne72Profilbildet til harepusenProfilbildet til stian93Profilbildet til leandroProfilbildet til Lenaa23Profilbildet til DodraugenProfilbildet til CleoProfilbildet til miss76Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til Tony21Profilbildet til NataProfilbildet til Tigergutten82Profilbildet til elinkoskosProfilbildet til Erik1337Profilbildet til jonas93
Profilbildet til LøvejentaProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til vanosm52Profilbildet til JaNuSProfilbildet til -MissV-Profilbildet til Reisende40Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til sluggernProfilbildet til GiggSProfilbildet til Oslo27Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til MortenBProfilbildet til bergenm30Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til dewill77

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 7 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje