Profilbildet til HexaProfilbildet til PussiProfilbildet til TheReaderProfilbildet til Latex44Profilbildet til IrenProfilbildet til Huldra89Profilbildet til LissaProfilbildet til Joachim*Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til m52aProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til DragongirlProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til ShjalomProfilbildet til losamantes
Profilbildet til Niko9Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til nord88Profilbildet til Fresia4Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til godheksaProfilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til gutt1981Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til Bimann43Profilbildet til EscobarProfilbildet til PrettyBoyFloyd

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje