Profilbildet til NyssaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til spruksProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til bakerProfilbildet til dogbayProfilbildet til LenemorProfilbildet til Moonlight ShadowProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til KiwienProfilbildet til HornyAdults_orgProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til two-playful
Profilbildet til jeanettekProfilbildet til MidasProfilbildet til henrkjarProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til AyakachanProfilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til zethProfilbildet til knny88Profilbildet til xdresserProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til BIJ26M32Profilbildet til KWGProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til SamehadaProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Life is a game

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje