Profilbildet til Grom87Profilbildet til henrkjarProfilbildet til BadBoyDysonProfilbildet til zailoProfilbildet til urokraakeProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til sjømannProfilbildet til sverre89Profilbildet til GeiriProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til RogermadsProfilbildet til kaiasoProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til simona
Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til AndroidProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til SørlandsparProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ddaanniieelllProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til sexognytelseProfilbildet til ChrisCProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til NordJente90Profilbildet til EmmelieKKProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ElleseusProfilbildet til qwerty19Profilbildet til two-playful

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 6 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje