Profilbildet til TheReaderProfilbildet til h_frodeProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til par3427Profilbildet til LissaProfilbildet til BiparProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til EspenProfilbildet til bamsefarProfilbildet til jeanettekProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KarinagayProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til petrus1956Profilbildet til Bjornch
Profilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til RJProfilbildet til Crazy92Profilbildet til Fresia4Profilbildet til CleoProfilbildet til ninatvProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til JosepProfilbildet til kastrdProfilbildet til ShadowwolfProfilbildet til martin,østfoldProfilbildet til foresterProfilbildet til RuienProfilbildet til bad666boyProfilbildet til HOT-SPANISH-BOY

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje