Profilbildet til På_søkProfilbildet til MolliProfilbildet til alexogsaraProfilbildet til Galloper1989Profilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til MissProfilbildet til agderProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til Bimann43Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Søker spennignProfilbildet til FinelineProfilbildet til NjordProfilbildet til MariusProfilbildet til DrYvilProfilbildet til siwtheresee
Profilbildet til sweden boyProfilbildet til EscobarProfilbildet til TranseMann30Profilbildet til vekten75Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til miss76Profilbildet til plusSProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til ThomasDesProfilbildet til stian93Profilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til Apirak_Kapitra

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 2 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje