Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til *Punky*Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til burndocProfilbildet til zethProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til spruksProfilbildet til knutbrgProfilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til NaturistmannenProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Thea92Profilbildet til Andersen89
Profilbildet til beitoProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til just myselfProfilbildet til kmfantProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til angelica96Profilbildet til poopITboyProfilbildet til NjordProfilbildet til Sublime81Profilbildet til NowheremanProfilbildet til SadominatorProfilbildet til testomanProfilbildet til buskerudProfilbildet til jeanettekProfilbildet til MusashiProfilbildet til Elskersexen

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje