Profilbildet til RuienProfilbildet til SkittenOslojenteProfilbildet til NylongummiProfilbildet til bbck osloProfilbildet til NettstedetProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Tobben28Profilbildet til BiparopplandProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Slappen72Profilbildet til troendern93Profilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til DrYvilProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til ingwardo82
Profilbildet til InsomniaProfilbildet til Satzumi213Profilbildet til ArconadaProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til bamsefarProfilbildet til SuzProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til petrus1956Profilbildet til foresterProfilbildet til sjøkjeksProfilbildet til iNøff_said

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje