Profilbildet til yanaProfilbildet til ArconadaProfilbildet til Hot&hornyProfilbildet til OlavsenProfilbildet til MrVoldProfilbildet til westpar76Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til ReidarProfilbildet til Flekka18Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til bamsefarProfilbildet til ingoladProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til Hemne72Profilbildet til GiftMann40Brg
Profilbildet til ingwardo82Profilbildet til Roger84Profilbildet til JavhaxProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til qwerty19Profilbildet til AsveigProfilbildet til jan50Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til pvcloveProfilbildet til vanosm52Profilbildet til Solros72Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til sørlandssønnProfilbildet til Dotto81Profilbildet til SingleEliseProfilbildet til Bitten

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje