Profilbildet til subtrollet71Profilbildet til DorransProfilbildet til petrus1956Profilbildet til MikeProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til pitt76Profilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til BecksProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til TorolavProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til RonnProfilbildet til solaProfilbildet til LululuuProfilbildet til C.lop14
Profilbildet til BecksProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til AmpriProfilbildet til Joey77Profilbildet til stuve92Profilbildet til NowheremanProfilbildet til Ganjalf21Profilbildet til maler.nProfilbildet til Helene89Profilbildet til ThomasassProfilbildet til AnalFist39_Oslo_PassivProfilbildet til AlekProfilbildet til Sigurd_RiseProfilbildet til sexworker202Profilbildet til love one anotherProfilbildet til Søkerdominantkvinne

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje