Profilbildet til beitoProfilbildet til TabbeProfilbildet til LåtteProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Helene89Profilbildet til ReidarProfilbildet til LadysmanProfilbildet til LærerenProfilbildet til AjscreamProfilbildet til kajabiProfilbildet til Donatello21Profilbildet til ensomgutt23Profilbildet til MeeowProfilbildet til Master33 BergenProfilbildet til NightdiverProfilbildet til Ruthless84
Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til xdresserProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til MissProfilbildet til Joey77Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til leandroProfilbildet til Donatello21Profilbildet til TravelingguyProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til Helene89Profilbildet til Mr.SensitiveProfilbildet til VictorProfilbildet til kinky667

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje