Profilbildet til dp72Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til jente2011Profilbildet til FreshnessProfilbildet til JM28Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til moss73Profilbildet til harepusenProfilbildet til LøvejentaProfilbildet til JavhaxProfilbildet til petzlProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til SalsaDanser`nProfilbildet til Handyman31
Profilbildet til CulprateProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til vickycdProfilbildet til SnæxProfilbildet til LadysmanProfilbildet til BiparopplandProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til AyakachanProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til AngelManProfilbildet til BotanicalProfilbildet til ValeriaProfilbildet til sweettortureProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Skeva91Profilbildet til chip

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje