Profilbildet til jan50Profilbildet til lalaparProfilbildet til MartinosloProfilbildet til DorransProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til nymfodaleProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til SwededarterProfilbildet til orro75Profilbildet til Latex50Profilbildet til stian93Profilbildet til OsloG21Profilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Johnsen966Profilbildet til Flekka18
Profilbildet til KiwienProfilbildet til freaky2Profilbildet til sexognytelseProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til ShyroxyaProfilbildet til Leto78Profilbildet til MiaBellaProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til Cecilie95Profilbildet til chipProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til HexaProfilbildet til orro75Profilbildet til BullseyeProfilbildet til MortenB

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje