Profilbildet til SigvegalProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til Helene89Profilbildet til johnrunProfilbildet til hawe35Profilbildet til nymfodaleProfilbildet til El DiabloProfilbildet til Par BuskerudProfilbildet til pleasure4u2n8Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til maanestraaleProfilbildet til Slave g23Profilbildet til trannyboyProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til Daniella40 med mann
Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til SportoguyProfilbildet til BotanicalProfilbildet til JaNuSProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til halloisProfilbildet til DragongirlProfilbildet til NinnaProfilbildet til MariusProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til HumlevatnProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til _R-Mysterio-Jr_Profilbildet til Trinetussa

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje