Profilbildet til bergen89Profilbildet til Dreamboy78Profilbildet til sweden boyProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til xtrProfilbildet til SamehadaProfilbildet til AsveigProfilbildet til jarlemannProfilbildet til Slappen72Profilbildet til shivaProfilbildet til bodybuilder.xl ?? passiv 28Profilbildet til mrroyalProfilbildet til brollProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til HenrikKbgProfilbildet til BB-btm4top
Profilbildet til RJProfilbildet til ZaxProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til eddi1000Profilbildet til snirlenProfilbildet til NåProfilbildet til sølProfilbildet til troendern93Profilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til bunnyProfilbildet til temptationProfilbildet til geddimannProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til naughtyboy23Profilbildet til Android

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje