Profilbildet til moss73Profilbildet til Bra fyr 44 OsloProfilbildet til Hilde79Profilbildet til Lill17Profilbildet til PhenrikProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til cat68Profilbildet til latino123Profilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til MannTrondheimProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til 2KosProfilbildet til MsSeductive6818Profilbildet til gummihelgeProfilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til Rebel&Passion
Profilbildet til gloria thomasProfilbildet til mizzyProfilbildet til MaykieProfilbildet til BotanicalProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Trappani89Profilbildet til englevingerProfilbildet til Floppa1Profilbildet til BlondetruserProfilbildet til afrikarProfilbildet til PlatinumProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til regntøymannProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til La dette gå fort, helt til vi møtes

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje