Profilbildet til englevingerProfilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til kaiasoProfilbildet til fotfetisjProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til kinkysjelProfilbildet til SiljeProfilbildet til MaykieProfilbildet til !~XanZirz~!Profilbildet til VildeeeProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til NiceManTr.heimProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til Transe_for_hersker
Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til BarbieMarielleProfilbildet til **vampelitenProfilbildet til KennethR88Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til sjøkjeksProfilbildet til KospieProfilbildet til two-playfulProfilbildet til Per SProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til SvantepriProfilbildet til knny88Profilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til skurk3Profilbildet til uzi69

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje