Profilbildet til SakoProfilbildet til StianProfilbildet til JustinProfilbildet til JavhaxProfilbildet til trond`enProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til AndroidProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til ElinesProfilbildet til LangbeinProfilbildet til fadedProfilbildet til Tine cdProfilbildet til Ready4funProfilbildet til MM77Profilbildet til 22 swe Oslo
Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til guttenProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til golfbearProfilbildet til rikkeintimProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til oslogutt995Profilbildet til DrYvilProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til fadedProfilbildet til SKubrickProfilbildet til ValeriaProfilbildet til vickycdProfilbildet til veilchenProfilbildet til ManimalProfilbildet til Homme

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje