Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til JustinProfilbildet til mizzyProfilbildet til NightdiverProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til staalmannenProfilbildet til ChristineCD36OsloProfilbildet til LatexLovrProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til HexaProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ReidarProfilbildet til TorolavProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til Ellensoeker
Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til LangbeinProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MariusProfilbildet til AmpriProfilbildet til KvinnenProfilbildet til knutbrgProfilbildet til hawe35Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til pierceddickProfilbildet til Robert LoveProfilbildet til nina1992Profilbildet til Sørlandspar

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje