Profilbildet til LiberiuSProfilbildet til slaviProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til love one anotherProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til JiJiProfilbildet til SwededarterProfilbildet til TuttaProfilbildet til TommybProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til zailoProfilbildet til oslo-mannProfilbildet til MehtevasProfilbildet til BjornchProfilbildet til elghodeProfilbildet til Neon
Profilbildet til Skeva91Profilbildet til AnMy99Profilbildet til Bimann43Profilbildet til Bodøe-mann-27Profilbildet til MedPåAltProfilbildet til IngunnProfilbildet til Hilde79Profilbildet til NannaProfilbildet til ChrisosloProfilbildet til trond`enProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til veilchenProfilbildet til ZizouProfilbildet til candyqueen30Profilbildet til naitsProfilbildet til BBW28

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 5 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 1 time, 18 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 måned siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje