Profilbildet til Mandal37Profilbildet til sisunorProfilbildet til nord88Profilbildet til fridafridaProfilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til jente2011Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til OsloG21Profilbildet til L_KProfilbildet til Tony21Profilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Savannah2581Profilbildet til MrVoldProfilbildet til Trheim1977Profilbildet til Ruthless84
Profilbildet til babybooProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til SnæxProfilbildet til BiTrineProfilbildet til stianogvickyProfilbildet til DionysusProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til silverProfilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til HommeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til ToyenProfilbildet til virtuveProfilbildet til Thea92Profilbildet til sluggernProfilbildet til snirlen

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:
Viser 1 - 3 av 3 grupper
 • Offentlig gruppe /

  Eros Chat

  aktiv 2 minutter siden
  Denne gruppa er for alle på Eros Chat.
 • Offentlig gruppe /

  Hjelp

  aktiv 2 minutter siden
  Trenger du hjelp til Eros Chat? Skriv hva du trenger hjelp til og vent på svar.
 • Offentlig gruppe /

  Kontaktannonser

  aktiv 1 dag, 11 timer siden
  Søker du en venn, kjæreste eller partner skriv litt om deg selv og hvilken del av l […]

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje