Profilbildet til jens41Profilbildet til IntrMannProfilbildet til mrroyalProfilbildet til sølProfilbildet til SigvegalProfilbildet til ChivasProfilbildet til svensksnubbeProfilbildet til foresterProfilbildet til apeeassProfilbildet til DrGeigerProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til ToremannProfilbildet til VictorProfilbildet til RogermadsProfilbildet til DemonMaggoy
Profilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til Telemann88Profilbildet til G94skedsmoProfilbildet til sokersexogmorroProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MM77Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til UngOgDeiligProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til TordenspydProfilbildet til Masserer_degProfilbildet til LeticiaProfilbildet til nord88Profilbildet til JustinProfilbildet til Teary

lekenbie36

@grisejenta
aktiv 4 år, 8 måneder siden
Elsker dette stedet – Sitter ofte alene om kvelden og kjeder meg – alltid kåt og da er Eros redningen. Vis
Disse profilene har besøkt lekenbie36:Disse profilene har lekenbie36 besøkt:

Obligatoriske opplysninger

Alias

lekenbie36

Ditt kjønn

Kvinne

Frivillige opplysninger

Jeg søker

Hemmelig

Min sexstatus

Lesbisk

Hva jeg liker best

Elsker frekk chat her på Eros. Rollespill med litt kinky twist er en favoritt.

Hva jeg hater mest

Idioter

Fritekst

Jeg betrakter meg selv som bifil, men liker kanskje jenter litt mer enn jeg noen ganger vil innrømme.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje