Profilbildet til Lise Lotte CDProfilbildet til OsloG21Profilbildet til windel999Profilbildet til KennethR88Profilbildet til SammiProfilbildet til Latex50Profilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til chipProfilbildet til ArousalProfilbildet til BiparProfilbildet til ShineProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til HOT-SPANISH-BOYProfilbildet til AyakachanProfilbildet til GiggSProfilbildet til !~XanZirz~!
Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til NettstedetProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til bergenstranseProfilbildet til LauVauProfilbildet til LissaProfilbildet til sølProfilbildet til Grom87Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ElleseusProfilbildet til TuttaProfilbildet til LeneaProfilbildet til Fin g30Profilbildet til parivestProfilbildet til babyblueeyesProfilbildet til Tigergutten82

Grom87

@grom87
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Grom87:Disse profilene har Grom87 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje