Profilbildet til YouwishProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til .LisetvProfilbildet til bergenm30Profilbildet til MatteStProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til kjelli77Profilbildet til ScorpionProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til TrudeluttProfilbildet til temptationProfilbildet til apeeassProfilbildet til solaProfilbildet til SakoProfilbildet til Gutt23TRDProfilbildet til Gutt20sør
Profilbildet til ShineProfilbildet til JustinProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til KineticMan75Profilbildet til kajabiProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til ToremannProfilbildet til NATURISTENProfilbildet til oslobiffenProfilbildet til troendern93Profilbildet til alfiboy51Profilbildet til Butt FarmerProfilbildet til IngerLiseBiaProfilbildet til LadyStarProfilbildet til SamehadaProfilbildet til andy1988

grotle

@grotle
aktiv 10 måneder, 3 uker siden
søk Vis
Disse profilene har besøkt grotle:Disse profilene har grotle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje