Profilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til testomanProfilbildet til SandnesMann1Profilbildet til moss73Profilbildet til HighEndSubProfilbildet til ScorpionProfilbildet til ZaxProfilbildet til northkickProfilbildet til charlotee23Profilbildet til sportfuckProfilbildet til førdeparetProfilbildet til SimProfilbildet til MelekProfilbildet til LeticiaProfilbildet til ElinesProfilbildet til Lathams
Profilbildet til sydvest m48Profilbildet til KatherineProfilbildet til rubbergimpProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til toro60Profilbildet til Merethe21Profilbildet til tromsopar80Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til Kalle2Profilbildet til ZaxProfilbildet til foresterProfilbildet til .tvliseProfilbildet til SadominatorProfilbildet til en \"doktor\" her?  (søker doktorlek)Profilbildet til sjømannProfilbildet til kmfant

grotle

@grotle
aktiv 6 måneder, 2 uker siden
søk Vis
Disse profilene har besøkt grotle:Disse profilene har grotle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje