Profilbildet til FotballguttenProfilbildet til LilliMyProfilbildet til blaithinProfilbildet til lekenergodProfilbildet til SigvegalProfilbildet til MrVoldProfilbildet til Erlend:)Profilbildet til Tyber30Profilbildet til Crazy92Profilbildet til @nn@Profilbildet til spaceorchestraProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til poopITboyProfilbildet til Slave g23Profilbildet til DavinciProfilbildet til KittyCat29
Profilbildet til Niko9Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til akane21Profilbildet til apeeassProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til kaiasoProfilbildet til sisunorProfilbildet til Singel49Profilbildet til NordlandProfilbildet til bwillyProfilbildet til Bergen-nordProfilbildet til MikeProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til sexy pandaProfilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til DrømmeMann

grotle

@grotle
aktiv 1 år, 1 måned siden
søk Vis
Disse profilene har besøkt grotle:Disse profilene har grotle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje