Profilbildet til naitsProfilbildet til Reina21Profilbildet til EllensoekerProfilbildet til nordicsoundProfilbildet til brunnbeverProfilbildet til SjtProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til DodraugenProfilbildet til shaftyProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til KrangleFantProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til SylvesterProfilbildet til OsloG21Profilbildet til TuttaProfilbildet til IntrMann
Profilbildet til Helene89Profilbildet til BillProfilbildet til EmiljepusiiiiiProfilbildet til Babygirl85Profilbildet til mizzyProfilbildet til nina1992Profilbildet til Gratis kontantkort om du er ung jenteProfilbildet til Kimhan1992Profilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til sportfuckProfilbildet til kennethProfilbildet til Aman4U2Profilbildet til BBW28Profilbildet til simonaProfilbildet til losamantesProfilbildet til BadBoyDyson

grotle

@grotle
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
søk Vis
Disse profilene har besøkt grotle:Disse profilene har grotle besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje