Profilbildet til TengilProfilbildet til SEXTREFFProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til AndroidProfilbildet til jadaellerneidaProfilbildet til Lez 40Profilbildet til mannstavangerProfilbildet til ingwardo82Profilbildet til layllanielsProfilbildet til Solros72Profilbildet til Angel84Profilbildet til ExosProfilbildet til jan50Profilbildet til JustinProfilbildet til 1randybuggaProfilbildet til musclebottomoslo
Profilbildet til poopITboyProfilbildet til Dotto81Profilbildet til KrazyKid92 (gaysir)Profilbildet til silverProfilbildet til ShineProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til MortenBProfilbildet til pitt76Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Master33 BergenProfilbildet til akane21Profilbildet til naitsProfilbildet til EmoDoll KariProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Hemne72
  • 1 år, 2 måneder siden

    grotle

    grotle la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 1 år, 2 måneder siden

    jeg får ikke opp chatten…. jeg vet ikke hvorfor.. er ikke så god på data

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje