Profilbildet til HardRockProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til JærguttenProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til KristiansenProfilbildet til ensomgutt23Profilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til MrLumar82Profilbildet til TabbeProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til MartinosloProfilbildet til carmellaProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til KinkyBiJente
Profilbildet til AnMy99Profilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til vannmann1987Profilbildet til FreddyfeProfilbildet til SkorpionenProfilbildet til xdresserProfilbildet til kjelli77Profilbildet til BjornchProfilbildet til MissMProfilbildet til sisunorProfilbildet til GjøvikKvinneProfilbildet til Mossing34Profilbildet til GirlflowerProfilbildet til gameroslProfilbildet til Søt.gutt:)Profilbildet til pitt76
  • 6 måneder, 2 uker siden

    grotle

    grotle la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 6 måneder, 2 uker siden

    jeg får ikke opp chatten…. jeg vet ikke hvorfor.. er ikke så god på data

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje