Profilbildet til bakerProfilbildet til BotanicalProfilbildet til silverProfilbildet til lekenergodProfilbildet til VictorProfilbildet til MatteStProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til CalaDorProfilbildet til petrus1956Profilbildet til AmpriProfilbildet til Cd28Profilbildet til two-playfulProfilbildet til snirlenProfilbildet til sydvest m48Profilbildet til TordenspydProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, Stord
Profilbildet til orphansProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til TorolavProfilbildet til alfiboy51Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til SvantepriProfilbildet til ArconadaProfilbildet til læremestervestfoldProfilbildet til Andersen89Profilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til Handyman31Profilbildet til RememBr83Profilbildet til Something enters the roomProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til shiva
  • 11 måneder siden

    grotle

    grotle la inn en oppdatering i gruppen Hjelp 11 måneder siden

    jeg får ikke opp chatten…. jeg vet ikke hvorfor.. er ikke så god på data

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje