Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til NylongummiProfilbildet til YongProfilbildet til Natasha93Profilbildet til Fin g30Profilbildet til MolliProfilbildet til jeanettekProfilbildet til VictorProfilbildet til frodes_tr.heimProfilbildet til carmellaProfilbildet til RantazticProfilbildet til IngunnProfilbildet til ZeroProfilbildet til Runo_DrammenProfilbildet til gloria thomasProfilbildet til Culprate
Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til JM28Profilbildet til AndyrjProfilbildet til LatexleahProfilbildet til ExodiaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Jan46Profilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til sjømannProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til dp72Profilbildet til pytagorasProfilbildet til ParOsloVest37-52Profilbildet til pvclove

gunN9100

@gunn9100
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt gunN9100:Disse profilene har gunN9100 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje