Profilbildet til hotfishProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Julie00Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til IronheartProfilbildet til spaceorchestraProfilbildet til nada000Profilbildet til LizzyProfilbildet til sweden boyProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til foresterProfilbildet til sisunorProfilbildet til hawe35Profilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til SKubrickProfilbildet til KnutValentine
Profilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til freezinProfilbildet til carmellaProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til ani5Profilbildet til TeonilleProfilbildet til AlexanderProfilbildet til sisunorProfilbildet til Sørlandet 35 (Hetro)Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til sandnes-parProfilbildet til *\'Sexslavinne søkes, StordProfilbildet til Goldfingermann1Profilbildet til Kvasten

gunN9100

@gunn9100
aktiv 8 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt gunN9100:Disse profilene har gunN9100 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje