Profilbildet til Lenaa23Profilbildet til KåtglattbarbertProfilbildet til bakerProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til shaftyProfilbildet til sjømannProfilbildet til HighEndSubProfilbildet til nafaProfilbildet til andrea transe møre&romsdalProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til MiaBProfilbildet til trannyboyProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til ExodiaProfilbildet til babyboo
Profilbildet til komigje69Profilbildet til MannValdresProfilbildet til maanestraaleProfilbildet til KaatqkkProfilbildet til LåtteProfilbildet til tromsopar80Profilbildet til knny88Profilbildet til JontassProfilbildet til Andersen89Profilbildet til KatherineProfilbildet til TeonilleProfilbildet til FrkTheaProfilbildet til BlondetruserProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til GogT1971Profilbildet til frekkis71

gunN9100

@gunn9100
aktiv 7 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt gunN9100:Disse profilene har gunN9100 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje