Profilbildet til Lars80Profilbildet til KoseGutt89Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til Cpt.NeMoProfilbildet til leandroProfilbildet til Sneaky29Profilbildet til Ganjalf21Profilbildet til lekentpar28Profilbildet til røyskattaProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til par_30Profilbildet til Tromsøgoojenta 40 årProfilbildet til DionysusProfilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til osllopar_27
Profilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Geirern92Profilbildet til gebbensladdProfilbildet til XL KukkProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til levanger_g31Profilbildet til northkickProfilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til LatexmannProfilbildet til bamsefarProfilbildet til knny88Profilbildet til AlexanderProfilbildet til KittyCat29Profilbildet til stianogvickyProfilbildet til MissyMooProfilbildet til BiJ25iPar

gunN9100

@gunn9100
aktiv 1 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt gunN9100:Disse profilene har gunN9100 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje