Profilbildet til vekten75Profilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AvalonProfilbildet til colargolProfilbildet til Bukowski69Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til ArconadaProfilbildet til shinY_Profilbildet til VigdisProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KittyCat29Profilbildet til sanjaProfilbildet til latexthingProfilbildet til SussProfilbildet til OsloG21Profilbildet til Ruien
Profilbildet til Oslo 44Profilbildet til Kas=)Profilbildet til JupiterProfilbildet til IntrMannProfilbildet til BillProfilbildet til snirlenProfilbildet til AndiiProfilbildet til FeralFelineProfilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til RixnProfilbildet til ElleseusProfilbildet til ShjalomProfilbildet til LilliMyProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til orro75Profilbildet til Masserer_deg

gunN9100

@gunn9100
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt gunN9100:Disse profilene har gunN9100 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje