Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til guttenProfilbildet til karolinmartin1Profilbildet til OlaguttenProfilbildet til EscobarProfilbildet til sexfest3637Profilbildet til KaisaProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til Sir JohnProfilbildet til nattroseProfilbildet til regntøymannProfilbildet til musclebottomosloProfilbildet til siwthereseeProfilbildet til Nobby NobodyProfilbildet til MeeowProfilbildet til Ninna
Profilbildet til hank95Profilbildet til modoulaminjammehProfilbildet til iNøff_saidProfilbildet til G94skedsmoProfilbildet til Mr.XProfilbildet til naitsProfilbildet til ArielProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til LadyStarProfilbildet til KennethR88Profilbildet til lekenergodProfilbildet til MrTwofaceProfilbildet til sølProfilbildet til hattifnattene00

NORD

@gunnar50205
aktiv 1 år, 5 måneder siden
Disse profilene har besøkt NORD:Disse profilene har NORD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje