Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til BullseyeProfilbildet til MandrakeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til RubberkingProfilbildet til CatherineVonZuidenProfilbildet til stor pungProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til vekten75Profilbildet til RockDudeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Mia, 21 OsloProfilbildet til HexaProfilbildet til h_frodeProfilbildet til MM77Profilbildet til Vildeee
Profilbildet til Robert LoveProfilbildet til buskerudProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til lalaparProfilbildet til TuttaProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til freaky2Profilbildet til Kalle2Profilbildet til XenaProfilbildet til TearyProfilbildet til SamehadaProfilbildet til SjtProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til Flexiguy40

NORD

@gunnar50205
aktiv 1 år, 2 måneder siden
Disse profilene har besøkt NORD:Disse profilene har NORD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje