Profilbildet til SissyShirleyProfilbildet til staken jacsenProfilbildet til Bortenfor VaniljeProfilbildet til mizzyProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til MrbigProfilbildet til trentkar26søkerungjenteProfilbildet til windel999Profilbildet til NettstedetProfilbildet til KvastenProfilbildet til AyakachanProfilbildet til troendern93Profilbildet til IngunnProfilbildet til Sneaky30Profilbildet til TrudeluttProfilbildet til IsDronninga47
Profilbildet til Kate WProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til KennethR88Profilbildet til nattroseProfilbildet til MachiavelliProfilbildet til xantippeProfilbildet til SamehadaProfilbildet til troendern93Profilbildet til GrønnøydProfilbildet til englevingerProfilbildet til bipassiv46Profilbildet til NymfoWetBiProfilbildet til shado33Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til VildeeeProfilbildet til Slave g23

Gutt 94

@gutt-1994
aktiv 3 år, 4 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt 94:Disse profilene har Gutt 94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje