Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til knutbrgProfilbildet til fridafridaProfilbildet til petzlProfilbildet til j18elverumProfilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til shivaProfilbildet til OlaguttenProfilbildet til badboy1986Profilbildet til SandnesMann1Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til uzi69Profilbildet til JaNuSProfilbildet til BjornchProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til harepusen
Profilbildet til JontassProfilbildet til StrazoProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til -MissV-Profilbildet til talkmanProfilbildet til gummihelgeProfilbildet til MarwinProfilbildet til BrumProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til Sublime81Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til Harstad_bi_34Profilbildet til musclebottomosloProfilbildet til Tordenspyd

Gutt 94

@gutt-1994
aktiv 3 år, 10 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt 94:Disse profilene har Gutt 94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje