Profilbildet til AlexsProfilbildet til BittenProfilbildet til norseman9Profilbildet til levanger_g31Profilbildet til MikeProfilbildet til Rapper.1Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til KospieProfilbildet til talkmanProfilbildet til runAProfilbildet til niceboy1986Profilbildet til TommybProfilbildet til TengilProfilbildet til MissM
Profilbildet til zethProfilbildet til pitt76Profilbildet til SoffiProfilbildet til Ramona smerte slaveProfilbildet til ToremannProfilbildet til kennethProfilbildet til MummiMammaProfilbildet til wille455Profilbildet til PSYllonProfilbildet til miss76Profilbildet til KantarellenTerrasseProfilbildet til SuzProfilbildet til KingRabbitProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til sweettortureProfilbildet til MM77

Gutt 94

@gutt-1994
aktiv 4 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt Gutt 94:Disse profilene har Gutt 94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje