Profilbildet til xtrProfilbildet til ØstfoldGuttProfilbildet til Pia ShemaleProfilbildet til lubben-bijente36 s. eldreProfilbildet til BottomProfilbildet til yanaProfilbildet til harepusenProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til NathalieJanneProfilbildet til NataProfilbildet til WErkewrøeProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til Solros72Profilbildet til Aman4U2Profilbildet til ZizouProfilbildet til svensksnubbe
Profilbildet til ShadowwolfProfilbildet til VigdisProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til Zuurie2Profilbildet til Jan46Profilbildet til englevingerProfilbildet til EmmelieKKProfilbildet til binittedal31Profilbildet til Mass SageProfilbildet til Frøken_sensuell1964Profilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til ZizouProfilbildet til AinaCdProfilbildet til trollmor;)))Profilbildet til nafaProfilbildet til synny

Gutt 94

@gutt-1994
aktiv 3 år, 6 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt 94:Disse profilene har Gutt 94 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje