Profilbildet til 59modellProfilbildet til ~ lille please ~Profilbildet til ToyenProfilbildet til nada000Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til BittenProfilbildet til Siba44Profilbildet til KrangleFantProfilbildet til Kinky m SortlandProfilbildet til IngegardProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Par S Jente østfProfilbildet til SherylProfilbildet til shaftyProfilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til frodes_tr.heim
Profilbildet til mrniceguyProfilbildet til lauraloveProfilbildet til Alexander44Profilbildet til Robin..tvProfilbildet til GolddiggerProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til KaisaProfilbildet til BB-btm4topProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til LadysmanProfilbildet til Apirak_KapitraProfilbildet til qwerty19Profilbildet til LatexfunProfilbildet til m52aProfilbildet til Unggutten98Profilbildet til Nata

gutt1981

@gutt1981
aktiv 1 år, 1 måned siden
Disse profilene har besøkt gutt1981:Disse profilene har gutt1981 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje