Profilbildet til MM77Profilbildet til Passivg19Profilbildet til Vanessa Storm(TV)Profilbildet til Høvikmann46Profilbildet til OpplandsM, voksenProfilbildet til BjornchProfilbildet til Modesty56Profilbildet til gameroslProfilbildet til trine87 {Kent43Oslo}Profilbildet til godheksaProfilbildet til ParKos2239Profilbildet til claireProfilbildet til AngelManProfilbildet til vekten75Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til Uerfaren
Profilbildet til i am a good girl looking for a good man i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good man  i am a good girl looking for a good manProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til oslogutt995Profilbildet til Hulder1Profilbildet til JM28Profilbildet til vanosm52Profilbildet til Bergen1987Profilbildet til JontassProfilbildet til rosegartner33Profilbildet til slaviProfilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til VoluptuousProfilbildet til TordenspydProfilbildet til Drifter4uProfilbildet til kinkybente49-fetish-subProfilbildet til vekten75

gutt1981

@gutt1981
aktiv 1 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt gutt1981:Disse profilene har gutt1981 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje