Profilbildet til sportfuckProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til bakerProfilbildet til Just4youProfilbildet til Johnsen966Profilbildet til ElleseusProfilbildet til IntrMannProfilbildet til stor pungProfilbildet til kennethProfilbildet til TrhMann1973Profilbildet til KjellarProfilbildet til Huldra89Profilbildet til synnyProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til OralProfilbildet til Umbrella
Profilbildet til h_frodeProfilbildet til MissyMooProfilbildet til Robin..tvProfilbildet til TigerProfilbildet til M23_NylonProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til TuttaProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til nina1992Profilbildet til par3427Profilbildet til Galloper1989Profilbildet til Klar 79Profilbildet til KvastenProfilbildet til YuaygirlProfilbildet til MoaProfilbildet til Toremann

gutt1981

@gutt1981
aktiv 9 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt gutt1981:Disse profilene har gutt1981 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje