Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TheReaderProfilbildet til nattroseProfilbildet til mannstavangerProfilbildet til MidasProfilbildet til trond`enProfilbildet til bakerProfilbildet til BottomProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til SvetikProfilbildet til davidandreProfilbildet til hotnoProfilbildet til Kåt Mann for gift kvinneProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til AngrybeanProfilbildet til Reina21
Profilbildet til candyqueen30Profilbildet til Latex44Profilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til staalmannenProfilbildet til vfold50MvilProfilbildet til !Eivind30@Rygge!Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til NathalieJanneProfilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Flexiguy40Profilbildet til **Mrs.MatheaProfilbildet til Crazy92Profilbildet til BjornchProfilbildet til RJProfilbildet til nafaProfilbildet til Insomnia

gutt1981

@gutt1981
aktiv 8 måneder, 1 uke siden
Disse profilene har besøkt gutt1981:Disse profilene har gutt1981 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje