Profilbildet til .LisetvProfilbildet til LatexToiletSlaveProfilbildet til Roger84Profilbildet til smoker;)Profilbildet til LadyStarProfilbildet til godsg1Profilbildet til SwededarterProfilbildet til komigje69Profilbildet til alexogsaraProfilbildet til IBeatThePussyUpProfilbildet til jarlemannProfilbildet til shaftyProfilbildet til Lica89Profilbildet til freaky2Profilbildet til FrkTheaProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til godheksaProfilbildet til ReidarProfilbildet til Dreamboy78Profilbildet til lekenergodProfilbildet til qwerty19Profilbildet til binittedal31Profilbildet til BergenoProfilbildet til EmmaEEProfilbildet til dia***Profilbildet til LangbeinProfilbildet til CdrypaProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til Osl38Profilbildet til bunnyProfilbildet til jente2011Profilbildet til BB-btm4top

gutt1981

@gutt1981
aktiv 11 måneder, 3 uker siden
Disse profilene har besøkt gutt1981:Disse profilene har gutt1981 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje