Profilbildet til StorMørkKukProfilbildet til Oslogutt45Profilbildet til InsomniaProfilbildet til SoftfeetProfilbildet til mrniceguyProfilbildet til 33Profilbildet til sweettortureProfilbildet til AnetteleProfilbildet til NikkiSissyProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til ZizouProfilbildet til OsloKnutProfilbildet til poffenProfilbildet til HerskerVestfold74®Profilbildet til troendern93Profilbildet til babyblueeyes
Profilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til DrømmeMannProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til sabriinaProfilbildet til Lars80Profilbildet til CindyCDProfilbildet til Linda_25Profilbildet til ArconadaProfilbildet til ZeroProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til NjordProfilbildet til Par.Stange HunProfilbildet til åsne/ikke PM takk/Profilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til If you know what you want then the life is good and fun :-)Profilbildet til GiftMann40Brg

gutt1981

@gutt1981
aktiv 10 måneder, 2 uker siden
Disse profilene har besøkt gutt1981:Disse profilene har gutt1981 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje