Profilbildet til cruisefrøknaProfilbildet til Angel4uProfilbildet til 59modellProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til RuienProfilbildet til Sir JohnProfilbildet til claireProfilbildet til JontassProfilbildet til ErogenProfilbildet til Passivg19Profilbildet til **vampelitenProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til plusSProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til Emiljepusiiiii
Profilbildet til kinkysub slutProfilbildet til Mikkel82Profilbildet til wannaBgoodProfilbildet til Stine1986Profilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til VictorProfilbildet til knny88Profilbildet til JavhaxProfilbildet til Slappen72Profilbildet til MrTwofaceProfilbildet til PussiProfilbildet til Trusted SmileyProfilbildet til afrikarProfilbildet til temptationProfilbildet til Something enters the roomProfilbildet til kinkysjel

Gutt23TRD

@gutt23trd
aktiv 3 år, 3 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt23TRD:Disse profilene har Gutt23TRD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje