Profilbildet til TabbeProfilbildet til HumlevatnProfilbildet til AlekProfilbildet til ØstfoldmannProfilbildet til XL KukkProfilbildet til Plu2Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til sverre89Profilbildet til KaisaProfilbildet til RAPID4Profilbildet til Androx0Profilbildet til badbombadillyProfilbildet til Mr BMWProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til Gutt 94Profilbildet til MannTrondheim
Profilbildet til vesle 43Profilbildet til Mikkel82Profilbildet til just myselfProfilbildet til Rasputin72Profilbildet til SadominatorProfilbildet til AjscreamProfilbildet til Anne72Profilbildet til Erik1337Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til tr.h,photvdoProfilbildet til Rebel&PassionProfilbildet til JoeyKrsandProfilbildet til Stuker\'nProfilbildet til SuzProfilbildet til Mjau LhmrProfilbildet til colargol

Gutt23TRD

@gutt23trd
aktiv 3 år, 9 måneder siden
Disse profilene har besøkt Gutt23TRD:Disse profilene har Gutt23TRD besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje