Profilbildet til KarinagayProfilbildet til MariusProfilbildet til urokraakeProfilbildet til mann31vesterålenProfilbildet til MannValdresProfilbildet til OralProfilbildet til uzi69Profilbildet til Oslo27Profilbildet til MoaProfilbildet til AlexanderProfilbildet til Skeva91Profilbildet til MizzyProfilbildet til krsandgutt88Profilbildet til AyakachanProfilbildet til Mr.AlphaguyProfilbildet til Hanne Panne
Profilbildet til DorcasProfilbildet til AngelManProfilbildet til Lolita <3Profilbildet til ToyenProfilbildet til No StringsProfilbildet til Modesty56Profilbildet til bunnyProfilbildet til TonyMontanaProfilbildet til Par i Aust AgderProfilbildet til .transe oslo 47Profilbildet til vekten75Profilbildet til norseman9Profilbildet til Kas=)Profilbildet til SjtProfilbildet til SnæxProfilbildet til Nyssa

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 9 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje