Profilbildet til Trh1980Profilbildet til Bukowski69Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til _Nordre Land_Profilbildet til *Punky*Profilbildet til CuckoldparetProfilbildet til ShineProfilbildet til uzi69Profilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til parsøkersexProfilbildet til soulofkitchenProfilbildet til mrroyalProfilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til HelgelandsGubbeProfilbildet til AzathothProfilbildet til Oslo27
Profilbildet til osllopar_27Profilbildet til DonGrisProfilbildet til dp72Profilbildet til Rapper.1Profilbildet til Goodgirl-GoneBADProfilbildet til Donatello21Profilbildet til Tromsøgoojenta 39 årProfilbildet til SupermannProfilbildet til lovebbwProfilbildet til ShineProfilbildet til Kjekken88Profilbildet til MelekProfilbildet til FrStadPassivProfilbildet til sluggernProfilbildet til .LisetvProfilbildet til ninatv

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje