Profilbildet til bergenm30Profilbildet til MasterbodøProfilbildet til KaisaProfilbildet til fadedProfilbildet til IrInA_Bi,real meetingsProfilbildet til RogermadsProfilbildet til KoseGutt89Profilbildet til kennedy85Profilbildet til fintparProfilbildet til AskimMannProfilbildet til vårkåtProfilbildet til mrtoreProfilbildet til BjoernProfilbildet til ZupaMannProfilbildet til BiTrineProfilbildet til Masserer_deg
Profilbildet til Masserer_degProfilbildet til Sukkerspinn86Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til bigutttgardermoen32Profilbildet til kinky667Profilbildet til smoker;)Profilbildet til Tigergutten82Profilbildet til GiggSProfilbildet til kajabiProfilbildet til parsøkersexProfilbildet til Oslomann 38Profilbildet til lovebbwProfilbildet til Preci1ous69Profilbildet til hattifnattene00Profilbildet til Mr BMWProfilbildet til Tutta

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje