Profilbildet til guttenProfilbildet til Kas=)Profilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til Torill1979Profilbildet til FeralFelineProfilbildet til hgsd1Profilbildet til solaProfilbildet til MarwinProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til YouwishProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til sir-digby-chicken-caesarProfilbildet til ToremannProfilbildet til hattifnattene00Profilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til C.lop14
Profilbildet til StaaleProfilbildet til just myselfProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til MellaKristinProfilbildet til TorolavProfilbildet til NaughtyDaneProfilbildet til buskerudProfilbildet til **WanjaProfilbildet til puppemarianneProfilbildet til Adrian23årProfilbildet til jente2011Profilbildet til nordicsoundProfilbildet til ArvidluisProfilbildet til UmbrellaProfilbildet til OralProfilbildet til kennedy85

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:
Beklager, det ble ikke funnet noen aktivitet. Vennligst prøv et annet filter.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje