Profilbildet til akane21Profilbildet til ChrisosloProfilbildet til Yaoi-san (22år, Bergen)Profilbildet til MeeowProfilbildet til line tvProfilbildet til SøkerdominantkvinneProfilbildet til ClaudiaFJProfilbildet til sabriinaProfilbildet til Kate WProfilbildet til bamsefarProfilbildet til NettstedetProfilbildet til TingTongProfilbildet til BistvgProfilbildet til SiljeProfilbildet til englevingerProfilbildet til Hulder1
Profilbildet til BadboyProfilbildet til Fresia4Profilbildet til colargolProfilbildet til EllensoekerProfilbildet til 2hot4UProfilbildet til Mr NilsenProfilbildet til Solros72Profilbildet til LeneaProfilbildet til KongenProfilbildet til MuscleDomProfilbildet til Ramp78Profilbildet til ZaxProfilbildet til GeiriProfilbildet til oslo_shemale25Profilbildet til KjellarProfilbildet til Stine1986

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje