Profilbildet til LamatryneProfilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til shinY_Profilbildet til AlekProfilbildet til Bjorn92Profilbildet til gameroslProfilbildet til FrkAuroraProfilbildet til sexworker202Profilbildet til Slappen72Profilbildet til SupermannProfilbildet til Høvikmann46Profilbildet til Solros72Profilbildet til Klara31Profilbildet til slank leken mann bærumProfilbildet til NallexyProfilbildet til MrVold
Profilbildet til ParKos2239Profilbildet til PlatinumProfilbildet til FrkHeidiProfilbildet til maler.nProfilbildet til jonas93Profilbildet til westpar76Profilbildet til CrossOdaProfilbildet til orphansProfilbildet til AinuinoBodøProfilbildet til Jone30_svgProfilbildet til Roger84Profilbildet til AnneTV HedmarkProfilbildet til jarlen,østfoldProfilbildet til ElviraProfilbildet til Gutt20sørProfilbildet til BarbieMarielle

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje