Profilbildet til BottomProfilbildet til Gutt24TrentProfilbildet til AlexsProfilbildet til FreddyfeProfilbildet til IngunnProfilbildet til *Punky*Profilbildet til MartinosloProfilbildet til fadedProfilbildet til 22 swe OsloProfilbildet til NataProfilbildet til sjømannProfilbildet til Hulder1Profilbildet til TranseMann30Profilbildet til hotnoProfilbildet til stian93Profilbildet til ChristinaCD
Profilbildet til KosMusProfilbildet til vigdis 48Profilbildet til virtuveProfilbildet til Helene89Profilbildet til treff hedmarkProfilbildet til ZaxProfilbildet til Just4youProfilbildet til Tor&tina40Profilbildet til UmbrellaProfilbildet til sexy pandaProfilbildet til BjoernProfilbildet til Cecilie95Profilbildet til BDSM-VesterålenProfilbildet til Karlsen20mProfilbildet til InsomniaProfilbildet til Bipar

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje