Profilbildet til Slappen72Profilbildet til Tobben28Profilbildet til Søker leken mann i OsloProfilbildet til AlexsProfilbildet til MedusaProfilbildet til Al SpaceyProfilbildet til LadysmanProfilbildet til hgsd1Profilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til VictorProfilbildet til Kjekk dom M søker j/kvProfilbildet til KongenProfilbildet til InsomniaProfilbildet til elinkoskosProfilbildet til akane21Profilbildet til davidandre
Profilbildet til trond`enProfilbildet til subtrollet71Profilbildet til SKubrickProfilbildet til urokraakeProfilbildet til MuskeldiggerProfilbildet til wannaBgoodProfilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til Bergens Kjekkas for deg ;)Profilbildet til Klar 79Profilbildet til NinnaProfilbildet til Anne72Profilbildet til jens41Profilbildet til BiparProfilbildet til LadyStarProfilbildet til testomanProfilbildet til Sigurd_Rise

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 7 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje