Profilbildet til TallDarkHandsomeProfilbildet til MikeProfilbildet til ShjalomProfilbildet til lekenbie36Profilbildet til PsykiskTerrorMann33Profilbildet til ChivasProfilbildet til Reina21Profilbildet til KineticMan75Profilbildet til Skeva91Profilbildet til LatexfunProfilbildet til Erik1337Profilbildet til KinkyBiJenteProfilbildet til parivestProfilbildet til sexypar85Profilbildet til RoyalfitProfilbildet til 2Kos
Profilbildet til svensksnubbeProfilbildet til Golden Brown OsloProfilbildet til talkmanProfilbildet til RJProfilbildet til monique tvProfilbildet til gebbensladdProfilbildet til DorcasProfilbildet til nelg90Profilbildet til Sublime81Profilbildet til bbck osloProfilbildet til Giftparnord50Profilbildet til binittedal31Profilbildet til LathamsProfilbildet til TinkerbellProfilbildet til miss76Profilbildet til Flekka18

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 4 år, 10 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje