Profilbildet til CharlieBoyProfilbildet til RockhardOsloProfilbildet til colargolProfilbildet til 25slank0sl0Profilbildet til Mistress VitaniProfilbildet til GrønnøydProfilbildet til ElleseusProfilbildet til LilleKeeProfilbildet til Ready4funProfilbildet til LangbeinProfilbildet til 22x15ostfold86Profilbildet til TingTongProfilbildet til Mandal37Profilbildet til AndroidProfilbildet til poopITboyProfilbildet til golfbear
Profilbildet til ElleseusProfilbildet til m33sandnesProfilbildet til Mr.BombasticProfilbildet til orro75Profilbildet til Stvg.mann_89Profilbildet til MissyMooProfilbildet til NettstedetProfilbildet til jan50Profilbildet til mrtoreProfilbildet til AyakachanProfilbildet til NowheremanProfilbildet til EmmaOlsenProfilbildet til Butt FarmerProfilbildet til KosMusProfilbildet til StianProfilbildet til Ajscream

GuttOslo95

@guttoslo95
aktiv 5 år, 2 måneder siden
Noen gutter eller jenter som vil møte en ung gutt for deilig sex? Vis
Disse profilene har besøkt GuttOslo95:Disse profilene har GuttOslo95 besøkt:

Forum Topics Created

Denne brukeren har ikke started noen emner.

Hva slags nettsted er dette?

Eros Chat er et nettsted for kvinner, menn og par. Her diskuterer alt mellom himmel og jord. Vi har mange rom som gjenspeiler geografiske områder i landet eller forskjellige interesser. På Eros Chat vil du møte mange likesinnede og utveksle meninger og erfaringer. Alle er forskjellige som nødvendigvis ikke deler ditt syn på saker dere diskuterer. Vi forventer at våre chattere respekterer dette.

Vis folkeskikk

Oppfør deg pent og vise andre den respekten de fortjener. Missbruk vil bli logget, sporet opp og forfulgt etter moralske regler og norsk lov.

Kontakt

Vennligst bruk dette skjemaet hvis du har flere spørsmål. Vi prøver å svare så mange vi klarer, men av erfaring vet vi at vi klarer ikke å svare alle.

Eros.no

Copyright © 2013 Eros.no. All rights reserved.

Hopp til verktøylinje